Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Δεύτεροι στην Ελλάδα οι Παίδες του Προμηθέα!

Μπάσκετ: Δεύτεροι στην Ελλάδα οι Παίδες ...

Η ομάδα του Γιάννη Ελευθεριάδη επιβλήθηκε με 69-43 στον αγώνα της 2ης θέσης

Στη δεύτερη θέση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων τερμάτισε ο Προμηθέας Πατρών, ο οποίος σήμερα νίκησε τον Πανιώνιο με 69-43 στον άτυπο τελικό για το ασημένιο μετάλλιο, με τους "κυανέρυθρους" να ολοκληρώνουν την προσπάθειά τους στην τρίτη θέση.

Ο Προμηθέας μετέτρεψε το ντέρμπι για την 2η θέση στο τουρνουά μ’ αντίπαλο τον Πανιώνιο σε παράσταση για έναν ρόλο. Η ομάδα του Γιάννη Ελευθεριάδη πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση της στην Τελική Φάση στο 43ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων επιβλήθηκε με 69-43.

Από την αρχή της αναμέτρηση η ομάδα της Πάτρας έδειξε καλή αμυντική λειτουργία ενώ επιθετικά πέρασε την μπάλα κάτω από το καλάθι. Ο συνδυασμός των παραπάνω είχε και τα ανάλογα αποτελέσματα (17-7 στο 8’).  Έτσι κύλισε και η συνέχεια με την διαφορά στο σκορ να φτάνει  μέχρι και το + 34 (63-29 στο 33’).

Δεκάλεπτα: 17-10, 34-17, 55-29, 69-43.

Προμηθέας (Ελευθεριάδης): Ματαράς Σαβ., Ματαράς Στ., Φραγκισκάτος 2, Λιόλιος, Βλάσιος 1, Μαντζούκας, Πατσαντζόπουλος 28 (2), Κατσουλάκος 6, Αδαμόπουλος, Σανδραμάνης 18 (1), Γκάτζιος 2, Μπαρδάκας 12.

Πανιώνιος (Φατούρος): Κοπακάκης 5 (1), Μωραϊτης 4, Γαλάνης 4, Κολοβέρος 2, Μακαριάδης 8, Μοσόρας 6, Λουτριώτης 4, Μαυρομανωλάκης, Τσιμπούκης, Αρμάος 3 (1), Ρουμελιώτης 2, Δημητρακόπουλος 5

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Νίκη μεταλλίου για τον Προμηθέα στο Πανελλήνιο Παίδων

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports