Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Και επίσημα στην Γιουνάιτεντ ο Ιμπραΐμοβιτς

Ποδόσφαιρο: Και επίσημα στην Γιουνάιτεντ...

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram

Τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φοράει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τη νέα σεζόν. Υπό της οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο ξανά ο Σουηδός.

Είναι πλέον οριστικό, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

"Ήρθε η ώρα να το μάθει ο κόσμος. Ο επόμενος προορισμός μου είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", έγραψε ο Σουηδός επιθετικός, βάζοντας φωτογραφία το σήμα του αγγλικού συλλόγου και hashtag "iamcoming", δηλαδή "έρχομαι".

Αργότερα έκανε το ίδιο και στον λογαριασμό του στο twitter. Επειδή ο Ζλάταν είναι ξεχωριστός, έγινε ο πρώτος παίκτης που ανακοινώνει ο ίδιος την μεταγραφή του και ο σύλλογος.

Αφού έπαιξε στην Σουηδία με την Μάλμε, στην Ολλανδία με τον Άγιαξ, στην Ιταλία με Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν, στην Ισπανία με Μπαρτσελόνα και στην Γαλλία με την Παρί Σεν-Ζερμέν, ήρθε ώρα για την Αγγλία.

Με εξαίρεση την Μάλμε, έχει κατακτήσει πρωτάθλημα με όλες τις υπόλοιπες και στόχος είναι στα 34 χρόνια να κερδίσει τον τίτλο και με 7 διαφορετική ομάδα σε 5η διαφορετική χώρα, έχοντας προπονητή τον Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ θυμίζουμε πως δεν θα παίξει Champions League φέτος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Πρώτη μεταγραφή ο Ιμπραΐμοβιτς για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports