Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βραδιά ...κράνους στη μνήμη του 17χρονου Γιώργου Νταγιούκλα - Το "δώρο" των φίλων του ανήμερα των γενεθλίων του άτυχου νέου-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Βραδιά ...κράνους στη μνήμη του 1...

Την εκδήλωση διοργάνωσε η μητέρα του

Σήμερα θα γιόρταζε τα γενέθλιά του αλλά δυστυχώς η ζωή είχε άλλα πλάνα. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της Θύελλας Πατρών Γιώργος Νταγιούκλας άφησε την τελευταία του πνοή στις 15 Μαΐου στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομειου Ρίου όπου παρέμενε για λίγα 24ωρα νοσηλευόμενος μετά από τροχαίο.

Η μητέρα του 17χρονου Γλυκερία Λύτρα σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων του γιού της αποφάσισε να διοργανώνει μια εκδήλωση προς τιμήν του καλώντας όλους τους πατρινούς να πάνε στο κέντρο μια μηχανοκίνητη βόλτα φορώντας τα κράνη τους.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν δεκάδες φίλοι του Γιώργου και άλλοι συμπολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε Μοτοπορεία με σύνθημα «ποτέ χωρίς κράνος», στο σημείο που σκοτώθηκε ο 17χρονος, ο οποίος ήταν παίκτης της ομάδας ποδοσφαίρου της Θύελλας Πατρών και μαθητής του 7ου ΕΠΑΛ Πάτρας.

η μητέρα του φορώντας τη φανέλα του και κρατώντας το κράνος που δεν είχε φορέσει ο γιος της τη μέρα του δυστυχήματος, μίλησε σε όσους είχαν συγκεντρωθεί και ήσαν πολλοί. Υπολογίζεται πως στη μοτοπορεία συμμετείχαν κοντά εκατό δίκυκλα. Στην εκδήλωση πολύτιμη ήταν και η συμβολή της Τροχαίας, της Αχαικής Λέσχης Μοτοσυκλέτας, του Vespa Club Achaias και του VStrom Hellas Club.

Το τροχαίο συνέβη την Παρασκευή 6/5/2016 το απόγευμα προς την περιοχή της οδού Ακρωτηρίου. Ο νεαρός οδηγούσε το δίκυκλό του καθώς πήγαινε στην προπόνηση της Μικτής ομάδας ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις