Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεκαήμερο camp των Αναιρέσεων στην Μεσσηνία

Δεκαήμερο camp των Αναιρέσεων στην Μεσσηνία

Δέκα χρόνια μετά το πρώτο εγχείρημα

Δεκαήμερο camp των Αναιρέσεων στην Μεσσηνία. Δέκα χρόνια μετά το πρώτο εγχείρημα.

Ένα δεκαήμερο με αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, τουρνουά σκάκι, θερινό σινεμά, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, πάρτυ, εκδρομές στις γύρω περιοχές αλλά και πλούσιες πολιτικές εκδηλώσεις στο χώρο παλιού διεθνούς φήμης και απήχησης camping, μπροστά στην παραλία της Κυπαρισσίας.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα της ανακοίνωσης:

«Δέκα χρόνια μετά την πρώτη συλλογική απόπειρα, γεμάτο εμπειρίες, γνώση και ζωντανές παραστάσεις, το camping των Αναιρέσεων έρχεται φέτος να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή!

Δέκα χρόνια οργάνωσης, συλλογικής προσπάθειας και αυτοδιαχείρισης, σωστών και άστοχων επιλογών, έρχονται όλα να κεφαλαιοποιηθούν σε μια χρονιά που ευελπιστούμε να αποτελέσει την αρχή μιας αναβαθμισμένης προσπάθειας, την αναγκαία επανεκκίνηση και επανανοηματοδότηση του εγχειρήματος.

Αυτή τη χρονιά θα περιηγηθούμε σε ένα πρωτόγνωρο μέρος για εμάς, στην πανέμορφη Μεσσηνία και πιο συγκεκριμένα στην πόλη της Κυπαρισσίας. Στο χώρο παλιού διεθνούς φήμης και απήχησης camping, μπροστά στην παραλία της Κυπαρισσίας, οι νέες και οι νέοι της νΚΑ υπόσχονται να «επενδύσουν» το μεράκι τους για να διαμορφώσουν ένα ξεχωριστό δεκαήμερο, φτηνών αλλά και ποιοτικών διακοπών για όλους.

Ένα δεκαήμερο με αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, τουρνουά σκάκι, θερινό σινεμά, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, πάρτυ, εκδρομές στις γύρω περιοχές αλλά και πλούσιες πολιτικές εκδηλώσεις και workshop, φυσικά μπροστά στα γαλαζιοπράσινα νερά των ακτών της Μεσσηνίας! Ένα δεκαήμερο με ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο, ιδιαίτερα δρώμενα για τους μικρούς φίλους του camping και πολλά άλλα!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις