Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Και μετά το Brexit η Ευρώπη θα αλλάξει...!

Και μετά το Brexit η Ευρώπη θα αλλάξει...!

Ευτυχώς... δηλαδή που δεν βγήκε Bremain

Από τα ξημερώματα, σχεδόν όλοι στις τηλεοράσεις, ερμηνεύοντας το Brexit,  μιλάνε για μια «άλλη Ευρώπη».

Πολιτικοί ηγέτες, αμήχανα αναμασάνε ευχές για «το κοινό μας σπίτι».

Πολιτικοί αναλυτές που έως τις 3 τα ξημερώματα ανέλυαν τους λόγους πουν οδήγησαν τους Βρετανούς στο Bremain (!!!), τώρα αναλύουν τους λόγους του Brexit ( με την ίδια εγκυρότητα, φαντάζομαι).

Όλοι, μα όλοι, θεωρούν επιβεβλημένη την αλλαγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφήνουν να εννοηθεί ότι το Brexit, αποτελεί την ευκαιρία γι αυτή την αλλαγή.

Άρα λοιπόν, πρέπει να περιμένουμε:

Ό,τι θα αλλάξουν η Μέρκελ και ο Σόιμπλε και από ακραιφνείς νεοφιλελεύθεροι, θα γίνουν σοσιαλδημοκράτες αν όχι σοσιαλιστές.

Ό,τι θα αλλάξουν τα λόμπυ των μεγάλων πολυεθνικών που κατοικοεδρεύουν στις Βρυξέλλες  (και επηρεάζουν τις αποφάσεις των Κοινοτικών οργάνων) και θα γίνουν λόμπυ που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Ό,τι οι Ευρωπαίοι τραπεζίτες και τα κερδοσκοπικά funds θα ανοίξουν τα ταμεία τους και θα χρηματοδοτήσουν την ανασύσταση του κοινωνικού κράτους και θα δώσουν παροχές που βελτιώνουν τη ζωή των λαϊκών τάξεων.

Ό,τι  θα αλλάξουν οι ακροδεξιοί πολιτικοί της Αυστρίας και χωρών του Βίζεγκραντ και θα μοιραστούν με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους τη λύση στο προσφυγικό πρόβλημα.

Ό,τι, ό,τι, ό,τι….

Εν τοιαύτη περιπτώσει, αφού οι εν λόγω αλλαγές, δεν είναι δύσκολο να συμβούν, μετά το Brexit, ευτυχώς που οι Βρετανοί δεν ψήφισαν Bremain!

(Κι αφού δείχνει πιθανόν  να συμβούν όλα αυτά, ακόμα κι εσύ κοντέ, χοντρέ, άφραγκε και άσχημε γέρο, μπορείς βασίμως να ελπίζεις ότι σύντομα θα αλλάξεις σε ένα νέο, όμορφο, ψηλό, γεροδεμένο και πλούσιο αγόρι. Κι  εδώ  που τα λέμε πιο εύκολο είναι να αλλάξεις εσύ, παρά όλοι οι παραπάνω).

Ν.Π.Ν.

Όταν ο Κάμερον πήρε στο λαιμό του την Εύα Καϊλή!!!


 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις