Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Λιμενικός κατέρρευσε εν ώρα υπηρεσίας - Προσπάθειες ανάνηψης από συνάδελφό του - ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ όσα συνέβησαν - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Λιμενικός κατέρρευσε εν ώρα υπηρε...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Η κάμερα του thebest.gr βρέθηκε στο σημείο

Η ώρα ήταν γύρω στις 21.30 το βράδυ της Τετάρτης όταν τόσο στο λιμεναρχείο όσο και στο ΕΚΑΒ σήμανε συναγερμός. Η κλήση αφορούσε σε ενστολο υπάλληλο του λιμενικού ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του και εν ώρα υπηρεσίας στο γραφείου του λιμενικού, κάτω από το θεατράκι της Πάτρας.

Στο σημείο έσπευσε πρώτος δικυκλιστής του λιμενικού, ο οποίος όρμησε στο γραφείο και έπεσε πάνω από τον συνάδελφό του, προσπαθώντας να τον επαναφέρει με μαλάξεις στο στήθος και τεχνητή αναπνοή.

Ο ένστολος λιμενικός είχε καταρρεύσει πίσω από το γραφείο του και δεν είχε τις αισθήσεις του. Το thebest.gr βρέθηκε επι τόπου και κατέγραψε τις αγωνιώδεις προσπάθειες. Μάλιστα προσπαθήσαμε κι εμείς να καλέσουμε ασθενοφόρο στο σημείο, όμως δεν χρειάστηκε καθώς το πλήρωμα του ΕΚΑΒ είχε ειδοποιηθεί και έφθασε ταχύτατα στο σημείο.

Το thebest.gr επικοινώνησε σήμερα με το λιμεναρχείο της Πάτρας και με χαρά μας μάθαμε πως ο λιμενικός ηλικίας γύρω στα 40, νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο, του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και έλαβε εξιτήριο. Είναι καλά στην υγεία του και θα επανέλθει άμεσα στην υπηρεσία του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις