Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα "Εκπαιδευτήρια Πάνου" απαχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά τιμώντας τον Γιάννη Σπανό-ΦΩΤΟ

Τα "Εκπαιδευτήρια Πάνου" απαχα...

Μια ξεχωριστή γιορτή

Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Μια γιορτή προς τιμήν των μαθητών, των γονιών και των δασκάλων  που πήρε τη μορφή μιας μουσικής παράστασης, αφιερωμένη στον πρωτεργάτη του "νέου κύματος" και κορυφαίο συνθέτη κύριο Γιάννη Σπανό, ο οποίος τίμησε με την σεμνή παρουσία του όλους τους εμπλεκόμενους.

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο γνωστός στιχουργός κύριος Κώστας Κωτούλας μαζί με τους μαθητές της Στ΄ τάξης. Πρωταγωνιστές της γιορτής ήταν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων, οι οποίοι τραγούδησαν με συνοδεία ορχήστρας και χόρεψαν αγαπημένες συνθέσεις του Γιάννη Σπανού. Έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία της γνωστής ερμηνεύτριας κας Πένυ Ξενάκη, η οποία ερμήνευσε στη σκηνή υπέροχες μελωδίες του, ενώ ιδιαιτέρως μαγευτική ήταν η στιγμή όπου ο ίδιος ο κύριος Σπανός τη συνόδευσε στο πιάνο. Η βραδιά έκλεισε με λευκά τριαντάφυλλα που δόθηκαν στους μαθητές της Στ΄ τάξης από τη δασκάλα τους κα Γεωργία Βαγιάννη και επισφραγίστηκε με τις ευχές όλων για ένα δυνατό και δημιουργικό ξεκίνημα τους στο Γυμνάσιο.
Στιγμές μοναδικές, χειροκροτήματα δυνατά και έντονη συγκίνηση για μια ακόμα σχολική χρονιά που έφτασε στο τέλος, όπου η τέχνη μέσα από τα ίδια τα παιδιά είχε τον πρώτο λόγο, καθότι το σχολείο πιστεύει πως η τέχνη είναι μια ύψιστη μορφή παιδείας.
Η ανακοίνωση των Εκπαιδευτηρίων Πάνου αναφέρει:"Ευχαριστούμε θερμά την δασκάλα της Μουσικής κας Σοφία Πόθου για την επιμέλεια των τραγουδιών και την δασκάλα του χορού μας κα Σοφία Ντίνα για την επιμέλεια των χορευτικών. Ευχαριστούμε όμως και όλους όσους συνετέλεσαν στην προσπάθεια μας αυτή καταθέτοντας την ψυχή και το χαμόγελό τους.

Καλό Καλοκαίρι και όπως τραγούδησαν οι μαθητές μας "Άσπρα καράβια τα όνειρα μας για κάποιο ρόδινο γιαλό, άσπρα καράβια τα όνειρά μας"!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις