Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Με Αντετοκούνμπο η Εθνική στο Προολυμπιακό

Μπάσκετ: Με Αντετοκούνμπο η Εθνική στο Π...

Πήρε την πολυπόθητη άδεια από τους Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα κατάφερε και πήρε την άδεια να συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών στο Προολυμπιακό τουρνουά. Ο Γιάννης έπεισε τα αφεντικά των Μπακς και τον προπονητή του Τζέισον Κιντ και πήρε το πράσινο φως για να συμμετάσχει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Την απόφαση ανακοίνωσε ο ίδιος στο instagram , λέγοντας ότι δεν μπορούσε να μας αφήσει μόνους. Ταυτόχρονα με hashtag ευχαρίστησε την ομάδα του.

Οι Μπακς ήταν πολύ επιφυλακτικοί και εν όψει του νέου του συμβολαίου ήθελαν να περάσει το καλοκαίρι με ατομικές προπονήσεις και ενδυνάμωση, μαζί με τεχνική βελτίωση. Άλλωστε, γύρω του θα χτιστεί όλη η ομάδα.

Η μεγάλη επιθυμία του Γιάννη ,όμως, και το όραμά του τους έπεισαν. Ο Αντετοκούνμπο έδωσε τη ρητή διαβεβαίωση ότι δεν θα κάνει διακοπές και παράλληλα με το πρόγραμμα της εθνικής θα ακολουθεί και το ειδικό πρόγραμμα των Μπακς.

Στη συνάντηση που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, οι άνθρωποι των Μπακς όχι μόνο πείσθηκαν για το τεράστιο κίνητρό του, όχι μόνο άλλαξαν γνώμη, αλλά του επέτρεψαν να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα με τις καλύτερες ευχές τους.

Έτσι, ο μόνος πονοκέφαλος που απομένει στον Κατσικάρη είναι να δει σε τι κατάσταση θα είναι το λαβωμένο πόδι του Κώστα Σλούκα όταν τελειώσουν οι τελικοί του τουρκικού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οριστικά χωρίς τον Πρίντεζη στο Προολυμπιακό η Εθνική

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports