Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Φινάλε με νέα ήττα για την Παναχαϊκή- "Κουνάει μαντήλι" για την Γ΄ Εθνική, εκτός εάν…

Ποδόσφαιρο: Φινάλε με νέα ήττα για την Π...

Έχασε με 4-2 από την Καλλιθέα

Η Παναχαϊκή γνώρισε την ήττα με 4-2 από την Καλλιθέα, στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής των ανδρών. Οι "κοκκινόμαυροι" αν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν δύο φορές τους αντιπάλους τους και να κρατηθούν στο παιχνίδι μέχρι το 72' (2-2) λύγισαν στο τέλος και έχασαν από τους γηπεδούχους.

Η πατρινή ομάδα βαθμολογικά έχει υποβιβαστεί στην Γ' Εθνική, ωστόσο στην "κοκκινόμαυρη" ΠΑΕ θεωρούν ότι θα καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία, αφού εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης για την αφαίρεση των 12 βαθμών, αλλά και για άλλα θέματα που περιμένουν τις αποφάσεις.

Στον αγωνιστικό τομέα η Καλλιθέα πέρασε από νωρίς μπροστά στο σκορ με τον Γκίνη, να κα΄νει το 1-0 στο 20'. Η Παναχαϊκή ισοφάρισε με τον Ρουμπάτο με την έναρξη του δεύτερου μέρους (46'), αλλά ο Φράγκος έδωσε πάλι προβάδισμα στους γηπεδούχους με σουτ στο 63ο λεπτό.

Ένα πέναλτι για οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι ήταν αυτό που έφερε το 2-2 στο 72ο λεπτό, με την εκτέλεση του Χούσα. Σε εκείνο το σημείο οι περισσότεροι πίστεψαν πως η Καλλιθέα δεν είχε τρόπο να αντιδράσει, αλλά τελικά με τα γκολ των Μπέλη (84') και Σταύρου (89') γράφτηκε το τελικό 4-2.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Γκέκας, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Τσώνης, Ευαγγέλου, Γκίνη (75' Σταύρου), Τεγούσης (53' Κατσικογιάννης), Μπέλης, Φράγκος, Ηλιάδης, Τσίπρας (58' Ντουρμισάι)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Λαμπρόπουλος Γ., Πινδώνης, Μουκίδης, Χαρτσιάς, Παπανικολάου, Σαμπατάκος, Ρουμπάτος (79' Πέδρο), Μητρόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναχαϊκή: Με Καδή και Βλαχοθανάση στην Β' Κατηγορία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports