Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

"Κόλαφος το Eurogroup για την ενορχηστρωμένη προπαγάνδα του Τσίπρα"

"Κόλαφος το Eurogroup για την ενορχ...

Του Θεόδωρου Παπαθεοδώρου

Η ανύπαρκτη αξιοπιστία της Κυβέρνησης συσσωρεύει καθημερινά μεγαλύτερα βάρη στον ελληνικό λαό και προκαλεί συνεχώς μεγαλύτερες δεσμεύσεις  για τη χώρα.

Η απόφαση του Eurogroup για το κλείσιμο της αξιολόγησης επιβεβαιώνει την δυσμενή θέση της Ελλάδας, αφού η εκταμίευση των δόσεων θα γίνει τμηματικά και κάθε φορά με νέα δέσμη προαπαιτούμενων μέτρων .

-Ήδη για την πρώτη δόση των 7,5 δις, η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα υποχρεώνεται να διορθώσει (να ξεψηφίσει δηλαδή) νομοθετικές ρυθμίσεις τις οποίες ψήφισε μόλις πριν δύο μέρες, καθώς και να λάβει πρόσθετα μέτρα για τα κόκκινα δάνεια και τις αποκρατικοποιήσεις.

Κανείς δεν μπορεί να επιχαίρει με αυτή την εξέλιξη, η οποία αποτελεί κόλαφο για την ενορχηστρωμένη προπαγάνδα του κ, Τσίπρα το Σαββατοκύριακο στη Βουλή  και το «ανέμελο» χειροκρότημα των κυβερνητικών Βουλευτών στις αυταπάτες που θέλησε σκόπιμα και ψευδώς να δημιουργήσει για άλλη μία φορά ο Πρωθυπουργός.

Η χώρα και ο ελληνικός λαός υφίστανται τις αρνητικές συνέπειες μίας εσκεμμένης διγλωσσίας της Κυβέρνησης , η οποία στο εσωτερικό επιδίδεται σε πολιτικό ντοπινγκ και στο εξωτερικό προχωρά σε άνευ όρων παράδοση. Και ο εμπαιγμός συνεχίζεται είτε με τη φαντασιακή λογιστική, είτε με αυταπόδεικτα ψέματα!

-Έτσι αποτυχία της Κυβέρνησης μεταθέτει τη συζήτηση για το χρέος μετά το 2018 και αφού ολοκληρωθεί αισίως το πρόγραμμα, ενώ ήδη προετοιμάζονται νέα μέτρα και 4ο Μνημόνιο με το ΔΝΤ.

Πληρώνουμε, τελικά πολύ ακριβά τους  μαθητευόμενους μάγους της ύφεσης, της ήσσονος προσπάθειας, της κουτοπονηριάς και της αναξιοπιστίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις