Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Στον "αέρα" ο τέταρτος τελικός του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό

Α1 μπάσκετ: Στον "αέρα" ο τέτα...

Συμπίπτει με το ντέρμπι των δικεφάλων για τα πλέι-οφ στο ΟΑΚΑ

Ασαφές είναι ακόμη το τοπίο γύρω από τη διεξαγωγή του τέταρτου τελικού της Basket League μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του τρίτου τελικού των «αιωνίων» την Πέμπτη στο ΣΕΦ, το βέβαιο είναι πως Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν σε τέταρτο ματς στο ΟΑΚΑ.

Είναι πολύ πιθανό όμως, να αλλάξει η μέρα διεξαγωγής του αγώνα ελέω των ποδοσφαιρικών playoffs της Super League. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με το πρόγραμμα, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για την πέμπτη αγωνιστική των playoffs στο ΟΑΚΑ στις 20:00.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, είναι αδύνατο να γίνουν την ίδια ουσιαστικά ώρα ένας αγώνας μπάσκετ και ένας αγώνας ποδοσφαίρου στον ίδιο χώρο, ήτοι να προκύψει συνύπαρξη των οπαδών του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, με ταυτόχρονη άφιξη στο γήπεδο των αποστολών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Αυτός είναι κι ο λόγος που εξετάζεται τις τελευταίες ώρες η πιθανότητα αλλαγής στην ημέρα διεξαγωγής του τέταρτου τελικού του πρωταθλήματος, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για τη Δευτέρα (30/5).

Οι τέσσερις πλευρές (ΕΣΑΚΕ, Super League, Σταύρος Κοντονής, Αστυνομία) θα έχουν τις επόμενες ώρες διαρκείς επαφές για να βρεθεί λύση, με τη μετάθεση στην ώρα διεξαγωγής του αγώνα μπάσκετ να είναι μια λύση, αλλά όχι αυτή που μπορεί να τους ικανοποιήσει όλους. Για λόγους ασφαλείας προφανώς.

Από τον ΕΣΑΚΕ κρατούν "κλειστά χαρτιά" σε ό,τι αφορά το γεγονός, με τον Γιώργο Χαλβατζάκη να έχει τις επόμενες ώρες επαφές τόσο με τον Σταύρο Κοντονή, όσο και με τις διοικήσεις των δύο "αιωνίων" για να παρθούν οι όποιες αποφάσεις.

Τον τελευταίο λόγο βέβαια σε όλα αυτά θα τον έχει η Αστυνομία, η οποία θα πρέπει να καταστήσει σαφές αν μπορεί να διασφαλίσει πως δεν θα υπάρξουν προβλήματα.

Σε πρώτη φάση πάντως το... απαγορευτικό αναφορικά με την διεξαγωγή των δύο αγώνων (σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο) την ίδια μέρα (29/5) έχει προκύψει από τη δική της πλευρά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ τα εισιτήρια του 3ου τελικού Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ασαφές είναι ακόμη το τοπίο γύρω από τη διεξαγωγή του τέταρτου τελικού της Basket League μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports