Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Σήμερα το πρωί η παρουσίαση των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Αστυνομίας

Αχαΐα: Σήμερα το πρωί η παρουσίαση των Κ...

Από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή της ΕΛ.ΑΣ.

Σήμερα, Δευτέρα στις 11 το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο του ΟΛΠΑ στο νέο Λιμάνι Πατρών θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση κατα την οποία ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος Φώτιος Τσόλκας θα παρουσιάσει την επέκταση του Θεσμού των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στη Δυτική Ελλάδα.

Ο Α.Ε.Τ.Ο.Σ. της Αστυνομίας μάλιστα είναι ήδη έτοιμος να «πετάξει» το αμέσως προσεχές διάστημα στις απομακρυσμένες περιοχές της Δυτικής Αχαΐας καθώς ήδη τα πληρώματα που θα στελεχών τις ΚΑΜ ήδη έχουν επιλεγεί, τα βανάκια σήμερα φεύγουν από το συνεργείο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη νότια Ελλάδα και από Δευτέρα θα γίνουν οι παρουσιάσεις στις Αστυνομικές Διευθύνσεις των Νομών. Υπάρχουν καθορισμένα δρομολόγια και συγκεκριμένες ημέρες που μονάδες θα πηγαίνουν σε κάθε περιοχή προκειμένου οι πολίτες να γνωρίζουν πότε θα βρίσκεται η ΚΑΜ στην περιοχή τους για να μπορούν εξυπηρετηθούν.

Στην Αχαΐα υπάρχει καθορισμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα, οι γυναίκες και οι άνδρες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. που θα συμμετέχουν θα δουλεύουν πρωί και απόγευμα, στην τακτική περιπολία δεν θα συμμετέχει ψυχολόγος αλλά εάν προκύψει κάποιο περιστατικό υπάρχει σχεδιασμός για συμμετοχή ειδικού επιστήμονα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με Βανάκι η Αστυνομία "πετάει" στ' απομακρισμένα χωριά της Αχαΐας- ΔΕΙΤΕ τις υπηρεσίες που θα απολαμβάνουν πλέον οι πολίτες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις