Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Δεν τα κατάφερε η Ακαδημία των σπορ

Χάντμπολ: Δεν τα κατάφερε η Ακαδημία των σπορ

Μία νίκη και μία ήττα στα μπαράζ

Για τον δεύτερο αγώνα μπαράζ που έδωσε στην Αθήνα η Ακαδημία των σπορ νίκησε την ΑΕ Λήμνου με σκορ 21-26 και κατέλαβε την δεύτερη θέση, ενώ την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία κέρδισε ο Θρίαμβος Αθηνών που σημείωσε δύο νίκες επί των αντιπάλων του.

Στην περίπτωση πλέον που θα μείνει κενή θέση στην Α2 εθνική κατηγορία, επειδή από την Α1 Εθνική κατηγορία μέχρι στιγμής δεν υποβιβάζεται ομάδα που ανήκει στον Νότιο όμιλο της Α2 και σε συνδυασμό που από την περσινή αγωνιστική χρονιά  ο Ιωνικός Ν. Φ. ανέστειλε την δραστηριότητα του από την Α1 και υποβιβάστηκε στην Α2, η ΟΧΕ θα περιμένει να δει αν ο Ιωνικός Ν. Φ. δηλώσει συμμετοχή στην Α2 εθνική περιόδου 2016-17 και αν όχι,  τότε θα ρωτηθεί από την ΟΧΕ η Ακαδημία των Σπορ αν επιθυμεί να συμμετάσχει στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών περιόδου 2016-17.

Σχετικά με τον παραπάνω συνδυασμό ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δηλώνει σχετικά: "Προσωπική μου άποψη είναι ότι για να γευτείς κάποιες καταστάσεις πρέπει να είναι προϊόν των κόπων σου και όχι να κερδίζεις αβαντάζ λόγω καταστάσεων.

Πήραμε την απόφαση τελευταία στιγμή  με όλα τα μείον που είχαμε αγωνιστικά και  οργανωτικά να συμμετάσχουμε στα μπαράζ και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Τώρα αν έρθει αυτή η στιγμή και ο σύλλογος μας ερωτηθεί από την ΟΧΕ για το παραπάνω σενάριο, επειδή δεν αποφασίζω μόνος μου, από κοινού διοίκηση και αθλητές θα πάρουμε   την όποια απόφαση προασπίζοντας πρωτίστως τα συμφέροντα του συλλόγου μας".

Τα 10λεπτα: 3-3,8-8,10-11,15-16,18-21,21-26

Α.Ε.Π. «ΑΚΑΔΗΜΙΑ» ΤΩΝ ΣΠΟΡ (Γ. Παπαγιαννόπουλος):  Καραγιάννης Κ. 2, Καλούδης Δ. 5, Καλλιακμάνης Μ., Τσάμης Α., Παναγιωταρόπουλος Π. 1,Παναγιωταρόπουλος Κ. 1, Παπαγιαννόπουλος Α. 7, Γεωργίου Κ. 8, Μάρκοβιτς Μ. 1, Καραβανίδης Δ., Καρύδης Γ. 1, Νικολάου Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χάντμπολ: Έχασε, αλλά ελπίζει η Ακαδημία των σπορ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports