Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Η Νέα Ιωνία θέλει να τελειώνει το πρωτάθλημα σήμερα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χάντμπολ: Η Νέα Ιωνία θέλει να τελειώνει...

Για την Α1 Εθνικη των γυναικών

Δεύτερη πράξη στους τελικούς της Α1 Γυναικών σήμερα, αφού μετά την Θεσσαλονίκη, η σειρά μεταφέρεται στη Νέα Ιωνία.

Η ομάδα του ΟΦΝΙ μετά το σπουδαίο «διπλό» το Σάββατο στο «Σπίτι του Χάντμπολ» έχει το υπέρ της 1-0 και με μία ακόμα νίκη θα στεφθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ έχει σαν στόχο να ισοφαρίσει σε 1-1 και να ανακτήσει και πάλι το πλεονέκτημα έδρας, οδηγώντας την σειρά σε 3ο και τελευταίο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο ομάδες έχουν δείξει ότι είναι ισοδύναμες, ενώ απίστευτη είναι και η στατιστική ισορροπία που υπάρχει στα μεταξύ τους παιχνίδια τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα έχουν αναμετρηθεί έξι φορές, δύο νίκες έχει η Νέα Ιωνία, δύο νίκες ο ΠΑΟΚ, ενώ άλλα δύο ματς έληξαν ισόπαλα!

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της Νέας Ιωνίας.

Για άλλο ένα ματς της Νέας Ιωνίας θα απουσιάσει η Λαμπρίνα Τσάκαλου, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.

Διαιτητές θα είναι οι Μιχάλης Τζαφερόπουλος- Ανδρέας Μπέτμαν, με Delegates τους Στράτο Κυριακούλια και Ανδρέα Τσάμο.

Η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου επεσήμανε: «Είμαστε προσγειωμένες. Γνωρίζουμε ότι η νίκη του Σαββάτου δεν σημαίνει τίποτα, αν δεν υπάρχει ανάλογη συνέχεια. Με την έννοια αυτή έχουμε απόλυτη συγκέντρωση. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ακόμα καλή ομάδα του πρωταθλήματος. Η απουσία της Λαμπρίνας είναι πολύ σημαντική, η ομάδα όμως έδειξε ότι διαθέτει και άλλες παίκτριες με προσωπικότητα, στις οποίες δόθηκε η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν».

H προπονήτρια του ΠΑΟΚ Γρηγορία Γκόλια δήλωσε: «Η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί όπως και σε όλα τα άλλα παιχνίδια στη σεζόν, εκτός από το προηγούμενο. Το παρελθόν έχει δείξει ότι ο ΠΑΟΚ ξέρει από ανατροπές και η ομάδα είναι έτοιμη να την κάνει».

Αναφορικά με την απουσία της Τσάκαλου και αν περίμενε την εικόνα της Νέας Ιωνίας είπε: «Όποιος πιστεύει ότι η ομάδα είναι ένας παίκτης κάνει μεγάλο λάθος. Η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα και η ομάδα φτιάχνει τους παίκτες. Μην ξεχνάτε ότι εμείς το 2014 πήραμε το κύπελλο απέναντι στην Άρτα χωρίς Προκοπίδου, Ανθίτση και Τζέρις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χάντμπολ: Στην Α1 η γυναικεία ομάδα του Παναιτωλικού!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports