Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Επεισόδια και διακοπή στο Αχαρναϊκός-Χανιά

Φούτμπολ Λιγκ: Επεισόδια και διακοπή στο...

Το τρίποντο στα χαρτιά πήραν τα Χανιά

Η αναμέτρηση του Αχαρναϊκού με τον ΑΟ Χανιά διεκόπη στο 89' και ενώ οι δύο ομάδες ήταν στο 0-0. Το πέναλτι υπέρ του ΑΟ Χανιά σήκωσε... θύελλα αντιδράσεων στο ματς του Αχαρναϊκού για να έχουμε ρίψη μπουκαλιών με νερό και διακοπή του αγώνα.

Διεκόπη ο αγώνας του Αχαρναϊκού με τον ΑΟΧ, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Football League. Ενώ οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 0-0, στο 89' ο διαιτητής Μιχαηλίδης (Βοιωτίας) καταλόγισε πέναλτι υπέρ των Κρητικών για χέρι αμυνόμενου.

Οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ήταν έντονες προς τον πρώτο βοηθό Κωνστάντιο (Εύβοιας), ο οποίος πάντως δεν είχε την ίδια άποψη με τον ρέφερι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί μπουκάλι από οπαδούς (το φοβερό είναι ότι αυτός διαφώνησε με την υπόδειξη πέναλτι), με αποτέλεσμα ο διαιτητής με τους επόπτες να πάρουν την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Παρά τις διαβουλεύσεις που ακολούθησαν, από τα μεγάφωνα 14 λεπτά μετά ανακοινώθηκε ότι υπήρξε οριστική διακοπή λόγω του τραυματισμού του πρώτου επόπτη.

Η διακοπή του ματς σε βάρος της ομάδας του Μενιδίου σημαίνει ότι ο ΑΟΧ θα πάρει το τρίποντο στα χαρτιά και θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον Αχαρναϊκό. Μένει να φανεί και τι θα γράψει στο φύλλο αγώνα ο Μιχαηλίδης.

Από το 53' του αγώνα ο Αχαρναϊκός έπαιζε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Κωστόπουλος είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Σημειώνεται ότι οι γηπεδούχοι ήταν βαθμολογικά αδιάφοροι, αφού έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στη Football League, σε αντίθεση με τον ΑΟ Χανιά που ήθελε βαθμό ή βαθμούς μια και "παλεύει" για τη σωτηρία του.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο ΑΟΧ θα πάει στους 38 πόντους, αλλά με την επικείμενη αφαίρεση τριών βαθμών επειδή δεν έγινε το ματς με την Κερκυρα, θα είναι στους 35. Άρα θα χρειάζεται ένα ακόμα τρίποντο στα τρία προσεχή ματς για να "κλειδώσει" παραμονή.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Παγούδης, Αναστασίου, Πολίμος (70' Ματσούκας), Μωϋσιάδης, Κωστόπουλος Όμο, Μαρής (85' Παπατόλιος), Παβίσεβιτς, Ταμπάκης (56' Σωτηράκος), Μουστάκης, Ομπράντοβιτς.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Ιωαννίδης, Παγώνης, Καρτσαμπάς, Μπριλάκης, Γκέσιος, Σάντερσον, Μασάδο, Τσούτσης (58' Χατζηλιάδης), Δεινόπαπας, Παλιάτσιος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: Επέστρεψε στην Σουπερλίγκ η Κέρκυρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports