Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένας τραυματίας σε τροχαίο την παλιά εθνική στο Λαμπίρι – Έκλεισε για δυο ώρες ο δρόμος

Ένας τραυματίας σε τροχαίο την παλιά εθν...

Ο τραυματίας εγκλωβίστηκε στο όχημά του

Ένας βαριά τραυματισμένος είναι ο απολογισμός του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής στο Λαμπίρι, κοντά στο κτήμα Παναγιωτόπουλου και που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία για περίπου δύο ώρες στην Παλαιά Εθνική Οδό, όπως γράφει το filodimos.gr.

Το ΙΧ που οδηγούσε άνδρας στο ρεύμα προς Πάτρα, ξέφυγε από την πορεία του για άγνωστο λόγο και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που ερχόταν προς Αίγιο, στο οποίο επέβαινε οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά.

Ο τραυματίας μάλιστα εγκλωβίστηκε στο όχημά του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Αιγίου και της ΕΜΑΚ για να βγει και να μεταφερθεί ακολούθως στο Νοσοκομείο του Ρίου, φέροντας αρκετά τραύματα. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 5.30.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλιά εθνική οδό Πατρών - Αθηνών η οποία είχε διακοπεί μετά από τροχαίο ατύχημα στο ύψος του Λαμπιριου, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο στην Παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου στο Λαμπίρι και αυτή την ώρα η Παλαιά Εθνική Οδός παραμένει κλειστή, όπως έγραψε η δημοσιογράφος του filodimos.gr Πέπη Σπηλιωτοπούλου, ανεβάζοντας και τη φωτογραφία.

Επί τόπου βρίσκεται η Τροχαία, εκτρέποντας την κυκλοφορία στη νέα εθνική οδό.

Η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία στη νέα εθνική οδό, λόγω της αυξημένης κίνησης και της εξόδου του Πάσχα  και πολλοί οδηγοί προτίμησαν να κινηθούν από την παλαιά εθνική οδό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις