Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τσάμπιονς Λιγκ: Μεγάλη νίκη της Ατλέτικο-Πρώτο βήμα για τελικό

Τσάμπιονς Λιγκ: Μεγάλη νίκη της Ατλέτικο...

Οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 1-0 της Μπάγερν στην Ισπανία

Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε με 1-0 τη Μπάγερν στο "Βιθέντε Καλντερόν", έτσι απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Champions League, εν όψει της ρεβάνς του Μανάχου την Τρίτη του Πάσχα.

Ο Ντιέγο Σιμεόνε διάβασε άριστα το ματς, σε αντίθεση με τον Γκουαρδιόλα που εξέπληξε με τις επιλογές του και άργησε να κάνει αλλαγές, η Ατλέτικο ήταν άριστα στημένη και πήρε ισχνό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό.

Το εκπληκτικό γκολ του Σαούλ, που άδειασε όλη την άμυνα των Βαυαρών στάθηκε αρκετό για τη μεγάλη νίκη των Μαδριλένων, που αμύνθηκαν λυσασμένα και απειλήθηκαν μόνο στο δεύτερο μέρος.

Πρωταγωνιστής του πρώτου ημιτελικού ήταν ο Σαούλ Νίγκεθ, καθώς πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο 11ο λεπτό με εξαιρετική προσπάθεια, ενώ ο Φερνάντο Τόρες είχε δοκάρι 75', όπως και ο Ντέιβιντ Αλάμπα στην καλύτερη γερμανική ευκαιρία.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έστησε για μια ακόμη φορά ιδανικά την ομάδα του για να κρατήσει το "μηδέν" και ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είχε απάντησε, ενώ δεν δικαιώθηκε που έβαλε στην 11άδα τον Κομάν και όχι έστω έναν εκ των Ριμπερί και Τόμας Μίλερ.

Εκτός του Σαούλ Νιγκέθ, κορυφαίος για τους "ροχιμπλάνκος" ήταν ο Φιλίπε Λουίς, το κενό του Γκοντίν στην άμυνα φαινόταν, αλλά οι Σάβιτς και Χοσέ Μαρία Χιμένες το κάλυψαν σε ικανοποιητικό βαθμό, ενώ ο Αουγκούστο Φερνάντες για μία ακόμη φορά απέδειξε πως καλά έκανε Σιμεόνε και τον έφερε από την Θέλτα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χουανφράν, Χοσέ Μαρία Χιμένες, Σάβιτς, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Αουγκούστο Φερνάντες, Σαούλ (85' Πάρτεϊ), Κόκε, Γκριεζμάν, Φερνάντο Τόρες.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Χάβι Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Μπερνάτ (77' Μπενατιά), Τσάμπι Αλόνσο, Βιδάλ, Τιάγκο Αλκάνταρα (70' Τόμας Μίλερ), Κομάν (64' Ριμπερί), Ντόουγκλας Κόστα, Λεβαντόβσκι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσάμπιονς Λιγκ: Λευκή ισοπαλία στο Μάντσεστερ-Προβάδισμα πρόκρισης η Ρεάλ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports