Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Ήττα για τον Παναιγιάλειο στην Καρδίτσα-Σώθηκε η Αναγέννηση

Φούτμπολ Λιγκ: Ήττα για τον Παναιγιάλειο...

Οι μελανόλευκοι ηττήθηκαν με 3-1 από την τοπική Αναγέννηση

Την παραμονή της στη Football League και μαθηματικά εξασφάλισε η Αναγέννηση Καρδίτσας, που επικράτησε 3-1 του αδιάφορου Παναιγιαλείου.

Οι «κιτρινόμαυροι», αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-1 του Παναιγιάλειου για να ανανεώσει το... ραντεβού της με τη δεύτερη κατηγορία για τη νέα σεζόν.

Ο Σκαρτσίλας έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους μόλις στο 1', αλλά οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να απαντήσουν. Στο 11' ο Μαυριάς έφερε το ματς στα ίσια και στο 25' ο Γκόλιας έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Τσιλούλης ήταν αυτός που «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του στο 64' για να ολοκληρωθούν με «τρίποντο» οι εντός έδρας υποχρεώσεις της Αναγέννησης.

Γκολ: 2’ Μαυρίας, 25’ Γκόλιας, 64’ Τσιλούρης / 2’ Σκαρτσίλας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος (82' Γεωργατζάς), Γκουγκούδης, Τζάνης, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Μπλέντι, Μαυριάς, Τσιλούλης (70' Κοντός), Τζέκος, Μπιτέλης, Τσούκαλος (55' Υφαντής).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Τσάπαλος, Σανδραβέλης (60' Μπουρλάκης), Κρισμάρεβιτς, Ζαχαρόπουλος (78' Γκουτσίδης), Γκοτσούλιας, Λινάρδος, Ρέλλας, Ζουνίνιο (46' Γκατσέσα), Κολόκας, Παπαχρήστος, Σκαρτσίλας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: Ηρωική ισοπαλία η Παναχαϊκή στην Ριζούπολη-Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports