Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θλιβερή η εικόνα στο πάρκο της Ακτής Δυμαίων, ένα χρόνο μετά την παράδοσή του στους πολίτες - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Θλιβερή η εικόνα στο πάρκο της Ακ...

Σπασμένα φωτιστικά και χόρτα που θυμίζουν...ζούγκλα

Πριν απο περίπου ένα χρόνο η Δημοτική αρχή της Πάτρας παρέδωσε στους πολίτες το Πάρκο της Ακτής Δυμαίων. Ένα χώρο όπου χιλιάδες Πατρινοί καθημερινά αθλούνται, ποδηλατούν και βολτάρουν.

Φαίνεται όμως οτι 12 μήνες ήταν αρκετοί για να αφεθεί ο χώρος στην τύχη του καθώς οι ζημιές που έχουν προκληθεί στις κολώνες ηλεκτροφωτισμού δεν έχουν αποκατασταθεί και τα χόρτα να έχουν αναπτυχθεί τόσο ώστε να έχουν καλύψει ένα μεγάλο τμήμα του.

Τις φωτογραφικές επισημάνσεις έκανε ο συμπολίτης Οδυσσέας Ξεριζωτής σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνοντας "

"Πάρκο Ψυχαγωγίας η Αναλγησίας ; Πριν ένα χρόνο εγκαινιάστηκε το πάρκο Πολιτών της Ακτής Δυμαίων από τον Δήμαρχο κ. Κώστα Πελετίδη και τον Πρόεδρο & Δ/νων Σύμβουλο του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ κ. Κώστα Πλατυκώστα . Χορτάρια από την απουσία φροντίδας και σκουπίδια από αδιάφορους πολίτες συνθέτουν μια εικόνα αναλγησίας και όχι ψυχαγωγίας . Παραπέρα στο Πάρκο διπλά στο Φάρο απουσία ηλεκτροφωτισμού από καταστραμμένα φανάρια καθώς απλωμένες μπουγάδες . Το να διεκδικεί η κάθε δημοτική αρχή ένα ακίνητο η μια έκταση προυποθετει αξιοποίηση και φροντίδα ( Παλαιό Αρσάκειο , Εργοστάσιο Λαδόπουλος ,Πάρκο , Θαλάσσιο Μέτωπο … ) .Τελικά μήπως όλοι έχουμε ένα μερίδιο ευθύνης" ;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις