Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τσάμπιονς Λιγκ: Με σούπερ σταρ τον Ρονάλντο στα ημιτελικά η Ρεάλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Με σούπερ σταρ τον Ρονάλ...

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Σίτι στους 4 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης

Η Ρεάλ νίκησε με 3-0 την Βόλφσμπουργκ, ανατρέποντας στη Μαδρίτη το 2-0 της Γερμανίας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League για 6η σερί χρονιά.

Η Σίτι νίκησε με 1-0 στο Μάντσεστερ την Παρί Σεν-Ζερμέν, χάρη σε γκολ του Κέβιν Ντε Μπράινε και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Champions League.

Ρεάλ Μαδρίτης - Βόλφσμπουργκ 3-0
(Κρ.Ρονάλντο 15', 17', 77')

Έκανε την μεγάλη ανατροπή η Ρεάλ, καθώς χάρη στο χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο νίκησε με 3-0 την Βόλφσμπουργκ στη Μαδρίτη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League για 6η σερί χρονιά και 27η στην ιστορία της.

Ο Πορτογάλος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ μέσα σε 1 λεπτό και 27 δευτερόλεπτα και έδωσε το σκορ πρόκρισης στην ομάδα του με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 77'.

Θυμίζουμε πως η Βόλφσμπουργκ είχε νικήσει με 2-0 στην Γερμανία πριν 6 βράδια, αλλά στην πρώτη της συμμετοχή στα προημιτελικά δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 16 γκολ φέτος στην διοργάνωση και το ρεκόρ είναι δικό του με 17 από την σεζόν 2013-14, ενώ έχει πλέον 93 γκολ στο CL και ο Λιονέλ Μέσι είναι δεύτερος με 83.

Σκόραρε με φάουλ για 11η φορά στο Champions League και ανέβηκε στην κορυφή της σχετικής λίστας (10 Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, 8 Ριβάλντο, 7 Μπέκαμ & Ρομπέρτο Κάρλος), ενώ ισοφάρισε στα χατ-τρικ τον Μέσι και αμφότεροι πλέον μετρούν 5.

Αυτή ήταν η 3η φορά που η Ρεάλ έκανε ανατροπή στη Μαδρίτη μετά από ήττα με 0-2 εκτός έδρας. Και στις δύο πρώτες είχε νικήσει με 3-0, την Σέλτικ το 1980 για το Πρωταθλητριών και την Ίντερ το 1985 για το UEFA Cup.

Μάντσεστερ Σίτι - Παρί Σεν-Ζερμέν 1-0
(Ντε Μπράινε 76')

Ιστορική βραδιά για την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς νίκησε με 1-0 την Παρί Σεν-Ζερμέν στην Αγγλία και στην παρθενική της συμμετοχή στα προημιτελικά προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο έχασε πέναλτι στο 30', αλλά ο Κέβιν Ντε Μπράινε άνοιξε το σκορ στο 76' με εξαιρετικό πλασέ, ενώ θυμίζουμε πως το σκορ στο Παρίσι πριν 6 βράδια ήταν 2-2.

Και με 0-0 δηλαδή θα έπαιρναν την πρόκριση οι "πολίτες", ενώ οι μοναδικές ευκαιρίες των Γάλλων ήταν δύο εκτελέσεις φάουλ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς που απέκρουσε ο Τζο Χαρτ.

Ο αποκλεισμός για την Παρί ΣΖ σημαίνει πως και φέτος δεν θα πραγματοποιήσει τον στόχο των 5 τροπαίων (μπορεί τα 4 εντός Γαλλίας όπως πέρσι), ενώ αυξήθηκαν οι πιθανότητες ο Ιμπραχίμοβιτς να ολοκληρώσει την καριέρα του χωρίς το τρόπαιο του Champions League.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσάμπιονς Λιγκ: Για την μεγάλη ανατροπή η Ρεάλ-Ντέρμπι στο Μάντσεστερ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports