Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α2 μπάσκετ: Οδυνηρή εντός έδρας ήττα για τον Προμηθέα από τη Λευκάδα

Α2 μπάσκετ: Οδυνηρή εντός έδρας ήττα για...

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ηττήθηκε με 62-63 και έμεινε πίσω στο κυνήγι του πλεονεκτήματος

Οδυνηρή ήττα υπέστη η ομάδα του Προμηθέα εντός έδρας από τη Δόξα Λευκάδας με 62-63 κι έμεινε πίσω στο κυνήγι του πλεονεκτήματος έδρας στα play-off, ενώ η ομάδα της Λευκάδας απέκτησε τεράστιο πλεονέκτημα σε περίπτωση συνάντησης των 2 ομάδων στα play-off, αφού έκανε το 2-0 στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Το παιχνίδι ήταν νευρικό από την αρχή με τη Δόξα να προηγείται με 16-4 στο 8΄ και τον Προμηθέα να ισορροπεί σταδιακά το παιχνίδι, μειώνοντας στο καλάθι με τρίποντο του Σκούφη από το κέντρο στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Η επανάληψη ήταν ένα δυνατό ντέρμπι με τις 2 ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ στο φινάλε και την ομάδα της Λευκάδας να παίρνει προβάδισμα με 2 μεγάλα τρίποντα, μπαίνοντας στο τελευταίο λεπτό.

Με το σκορ στο 61-62 και με 13" να απομένουν, ο Τσαλδάρης ευστόχησε στη μία από τις 2 βολές και στα 7" έγινε φάουλ στον Τσάμη, που με τη σειρά ευστόχησε στη 2η βολή, μειώνοντας στον πόντο (62-63).

Ο αθλητής της Δόξας αστόχησε, στη συνέχεια και στις 2 βολές που κέρδισε, αλλά η ομάδα της Λευκάδας πήρε το επιθετικό ριμπάουντ, και κράτησε τη μπάλα στα χέρια της, αφού κανείς παίκτης του Προμηθέα δεν κατάφερε να κάνει φάουλ στα τελευταία 5 δευτερόλεπτα!

Αξίζει να σημειωθεί η εκπληκτική παρουσία του κόσμου, που -για μια ακόμη φορά- κατέκλυσε το κλειστό της ΕΑΠ και στήριξε με κόσμιο πάθος την πατρινή ομάδα, ενώ χειροκρότησε -παρά την πίκρα του- ιπποτικά τη νικήτρια, που αποθεώθηκε από τους περίπου 30-40 Λευκαδίτες φίλους της, που παρακολούθησαν μαζί με τους Πατρινούς (χωρίς να διαχωριστούν) τον αγώνα.

Εντύπωση κάνουν οι μόλις 5 ασίστ (με μ.ο. 15,6) του Προμηθέα έναντι 10 της Λευκάδας, καθώς και τα 11 επιθετικά ριμπάουντ της Δόξας έναντι 4 του Προμηθέα.(με μ.ο 10,8).

Τα δεκάλεπτα: 11-16, 27-29 (ημιχ.), 40-42, 62-63.

Προμηθέας Πατρών (Γιατράς): Νοέας 4, Κουμπούρας 3, Γιαννικόπουλος 2, Σκούφης 10 (2), Πέττας 22 (2), Γερομιχαλός 4, Μαναβόπουλος, Πέτροβιτς 2, Τσάμης 7, Αλίχοντζιτς 8.

Δόξα Λευκάδας (Τακιανός): Βαγενάς 4, Τραϊανός, Τσαλδάρης 9 (2), Κούτρας, Καρύδας 7, Πετρόπουλος 5 (1), Χρυσόπουλος 11 (1), Μανούσος 6, Κανονίδης 17 (2), Κέντζο 4, Πεταλωτής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α2 μπάσκετ: Χρυσή νίκη ο Προμηθέας στην Βέροια-Ανέβηκε στην 3η θέση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports