Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Kαι ο Σύλλογος Πατρινών της Αθήνας στην συγέντρωση του Δήμου Πατρέων για την ανεργία στο Σύνταγμα

Kαι ο Σύλλογος Πατρινών της Αθήνας στην ...

"Ελπίζουμε, ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση θα διεξαχθεί με τρόπο, ώστε το μήνυμά της να είναι εφάμιλλο του πανεθνικού χαρακτήρα"

Kαι ο Σύλλογος Πατρινών της Αθήνας συμμετέχει στη συγέντρωση του Δήμου Πατρέων για την ανεργία στην Αθήνα. Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του συλλόγου Θεοδόσης Γεωργίου, αναφέρει:

"Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, Με την παρούσα ο Σύλλογος Πατρέων Πρωτευούσης εκφράζει τη συμπαράστασή του στην πρωτοβουλία του Δήμου Πατρέων να διοργανώσει την πορεία «ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ κατά της ανεργίας» και δηλώνει ότι θα είναι παρόν στο Σύνταγμα την Κυριακή 10/4/2016.

Η συμμετοχή του Συλλόγου μας στην εκδήλωση αυτή υποδηλώνει πάνω από όλα την αγωνία όλων μας, για το μεγάλο εθνικό θέμα της ανεργίας, το οποίο ταλανίζει την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τους νέους της λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης. Θέμα, το οποίο κατά την άποψή μας χρήζει εθνικής συστράτευσης ανεξαρτήτως κομματικών και πολιτικών πεποιθήσεων.

Ελπίζουμε, ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση θα διεξαχθεί με τρόπο, ώστε το μήνυμά της να είναι εφάμιλλο του πανεθνικού χαρακτήρα της.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις