Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μεγάλη επιτυχία για τα Εκπαιδευτήρια Πάνου της Ναυπάκτου - Η ομάδα μπάσκετ προκρίθηκε τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Λυκείων

Μεγάλη επιτυχία για τα Εκπαιδευτήρια Πάν...

Νίκησε την αντίστοιχη ομάδα του 1ου ΓΕΛ Γρεβενών με σκορ 71-61

Στον Τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας-Κύπρου κατάφερε να προκριθεί η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Πάνου που λειτουργούν στη Ναύπακτο, νικώντας την αντίστοιχη ομάδα του 1ου ΓΕΛ Γρεβενών με σκορ 71-61.

Στον τελικό που θα γίνει αύριο Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, θα αντιμετωπίσει την ομάδα μπάσκετ των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη.

Αξίζει να τονιστεί  πως με τη σχολική ομάδα των «Εκπαιδευτηριών Πάνου» αγωνίζονται οι αθλητές της Παιδικής (Γκάτζιος, Μπαρδάκας, Πατσαντζόπουλος, Σανδραμάνης) και Εφηβικής (Βύρλας, Κουμουνδούρος, Κυριλής, Μαλτέζος, Τσέρσακ) ομάδας του Προμηθέα, που συμμετέχουν στο πρότυπο πρόγραμμα «ΝΟΥΣ», καθώς και αθλητές της Παιδικής (Καμπάς) και Εφηβικής (Μαλέλης, Χοχτούλας) ομάδας του ΠΑΣ Ναυπάκτου.

Οι αθλητές του Γιώργου Σταθάτου πέτυχαν την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο και οδήγησαν το ματς στην παράταση, όπου και επικράτησαν καθαρά.

Αναλυτικά: Εκπαιδευτήρια Πάνου - 1ο ΓΕΛ Γρεβενών Τα δεκάλεπτα: 15-17, 33-33 (ημιχ.), 42-47, 56-56 (κ.αγ.), 71-61.

ΕΚΠAIΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΟΥ (Σταθάτος): Κυριλής 13, Καμπας, Γκάτζιος, Μαλέλης, Χοχτούλας, Μαλτέζος 16, Πατσαντζόπουλος 12, Τσέρσακ, Κουμουνδούρος 3 (1), Σανδραμάνης 6, Μπαρδάκας, Βύρλας 21.

1ο ΓΕΛ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Μπατσίδας): Παπαθεοδώρου, Κλωναράς 9, Παλάσκας 7 (1), Ευαγγελόπουλος 8 (2), Τσούκας 20 (4), Χανταβας, Μαρκόπουλος 13 (2), Ζήμπρας, Γαβρίδης, Ασλανίδης 4, Λαφτσίδης.

*Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων στο μπάσκετ ολοκληρώνεται την Παρασκευή στην Καβάλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports