Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

O Αλέξανδρος Μαργαρίτης της ομάδας Φοίνικες Γλυφάδας Πάτρας σε Ευρωπαικό προπονητικό camp, στο Λουξεμβούργο

O Αλέξανδρος Μαργαρίτης της ομάδας Φοίνι...

Στο ETTU hopes selection

Ο παμπαίδας αθλητής των Φοινίκων Γλυφάδας Πατρών και η παγκορασίδα αθλήτρια του ΓΑΟ Πειραιά Μαλαματένια Παπαδημητρίου επελέγησαν από την Ελληνική Φίλαθλο Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΕΠΑ) προκειμένου να συμμετάσχουν στο προπονητικό camp ETTU hopes celection που διοργανώνει η Ευρωπαική Ομοσπονδία (ETTU)  από  4 – 10 Απριλίου 2016, στο Λουξεμβούργο.

Η επιλογή των δυο έγινε με  κριτήριο τη  1η θέση που έχουν στη πανελλήνια κατάταξη της ηλικίας τους (ranking list) και τη γενικότερη αγωνιστική τους παρουσία.

Το ETTU HOPES SELECTION είναι ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα της ETTU  με σκοπό την ανακάλυψη των ταλέντων που θα αποτελέσουν τους μελλοντικούς κορυφαίους της γηραιάς ηπείρου και κυρίως να βρεθούν τα ειδικά ταλέντα που θα κοντράρουν στο μέλλον τους Ασιάτες αθλητές που έχουν μονοπώληση τη κυριαρχία του αθλήματος. Στο πρόγραμμα  επιλεγμένες εθνικές ομοσπονδίες έχουν δικαίωμα να στείλουν 1-2 αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας  μέχρι 12 ετών,  που έχουν τις αγωνιστικές προδιαγραφές να  συμμετάσχουν σε ένα τόσο υψηλού επιπέδου προπονητικό camp.

Η παρουσία των Φοινίκων θα είναι διπλή γιατί συνοδός - προπονητής της αποστολής θα είναι το μέλος του προπονητικού επιτελείου των Φοινίκων ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΚΑΝΑΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports