Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένα παιδικό διαδραστικό πάρκo, η Westia των Μικρών θα λειτουργήσει στο στο Παμπελοπονηησιακό στάδιο

Ένα παιδικό διαδραστικό πάρκo, η Westia ...

Στο πλαίσιο της έκθεσης εστίασης και αναψυχής Δυτ. Ελλάδος Westia

Η πολυαναμενόμενη έκθεση Westia (9-11 Απριλίου 2016 στο Παμπελοπονηησιακό στάδιο), στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων, οργανώνει σε συνεργασία με την Κατασκήνωση “Ροδέα”, την «WESTIA των Μικρών».

Ένα παιδικό διαδραστικό πάρκο, με ομαδικά παιχνίδια, θεατρικές και εικαστικές δράσεις, εργαστήριο μαγειρικής, party, παιδικό αγρόκτημα, animateurs - ανιματέρ και μουσική.

Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι, θα εξερευνήσουν, θα ανακαλύψουν και θα εκφραστούν δημιουργικά.

Τα στελέχη της Κατασκήνωσης “Ροδέα” με πολύ μεράκι, έχουν την ευθύνη της λειτουργίας του Πάρκου και περιμένουν τα παιδιά σε ένα όμορφο και χαρούμενο παιχνίδι.

Το πάρκο WESTIA των Μικρών, θα λειτουργήσει το Σάββατο 9/4 και την Κυριακή 10/4 στον προαύλιο  χώρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, επί της Πατρών Κλάους, το πρωί 11:00-14:00 και το απόγευμα 17:00-20:00.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά των επισκεπτών της έκθεσης δεδομένου ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 12 ετών ή ύψους 1.40.

Την σχετική ανακοίνωση απέστειλε ο ΣΚΕΑΝΑ – Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης Αναψυχής του νομού Αχαΐας που διοργανώνει την Westia. Πρόεδρος του συλλόγου είναι ο Γιώργος Κοτοπούλης, αντιπρόεδρος ο Σπύρος Στεργίου και γραμματέας ο Νίκος Αθανασόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις