Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Πατρινός Γιάννης Μολφέτας πρωταγωνιστεί στα γήπεδα της Α2 με τον Δούκα-ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πατρινός Γιάννης Μολφέτας πρωταγωνιστε...
Μάτσας Ηλίας

Ο Πατρινός γκαρντ μιλάει στο thebest.gr για την φετινή του εμπειρία

Ο Γιάννης Μολφέτας την φετινή χρονιά αποφάσισε να εγκαταλείψει τον αγαπημένο του Απόλλωνα και την Πάτρα, για πρώτη φορά επαγγελματικά και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Πατρινός guard ακολούθησε εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων μπάσκετ αλλά και εκγύμνασης σχεδόν όλον τον Ιούνιο στην Αθήνα και συμφώνησε το καλοκαίρι να αλλάξει «γειτονιά» και κατηγορία, αγωνιζόμενος στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και στην Α2.

Μία ομάδα η οποία βρίσκεται την φετινή χρονιά σταθερά στο πρώτο μισό της βαθμολογίας της Α2, αποτελούμενη από έμπειρους και ιδιαίτερα ταλαντούχους παίχτες.

Ο Πατρινός άσος παίζει καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ομάδας του, καθώς προσδίδει δύναμη και πάθος δίνοντας πολλές βοήθειες σε άμυνα και επίθεση. Ειδικά στην άμυνα, έχει κρίνει αναμετρήσεις (όπως αυτήν με την Λευκάδα που θα δείτε στο βίντεο παρακάτω).

Την φετινή σεζόν ο Γιάννης Μολφέτας αναβάθμισε ιδιαίτερα τον χρόνο και τα στατιστικά του, απόρροια του ρόλου που έχει στον Δούκα. Αγωνίζεται κατά μέσο όρο 19 λεπτά (σε 20 παιχνίδια) έχοντας σκοράρει 128 πόντους, παίρνοντας 65 ριμπάουντ και κάνοντας 17 κλεψίματα. Σουτάρει τέλος με 95%(!) στις βολές, 46% στα δίποντα και 41% στα τρίποντα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο thebest.gr, ο Πατρινός άσος για την φετινή του εμπειρία:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Μάριο Γούναρη που με διάλεξε στην ομάδα. Καθώς και τον τωρινό προπονητή μου, Σάββα Συμεωνίδη που μου έχει δώσει ρόλο και με εμπιστεύεται.

Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Δούκα, σε ένα καλά οργανωμένο και νοικοκυρεμένο σωματείο. Ο κάθε αθλητής εδώ, το μόνο που έχει να σκεφτεί είναι οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις, καθώς μας παρέχουν όλες τις ανέσεις.

Θα ήθελα επίσης να σταθώ στο σωματείο του Απόλλωνα που με ανέδειξε και μου έδωσε τις βάσεις να πορευθώ στο Ελληνικό μπάσκετ…

Όπως όλοι γνωρίζουμε το πρωτάθλημα της Α2 είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο, καθώς η αθλητές έχουν ποιότητα, εμπειρίες και παραστάσεις από την Α1 και όχι μόνο.

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος  και τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Το επίπεδο το ομάδων είναι ιδιαίτερα υψηλό με αποτέλεσμα να έχουμε συνεχής εναλλαγές στον βαθμολογικό πίνακα.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports