Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας παιδιών-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Περιφ...

Μοναδικές εικόνες είδαν όσοι βρέθηκαν στην πλαζ το τριήμερο του Ευαγγελισμού

Μοναδικές εικόνες είδαν όσοι βρέθηκαν στην πλαζ το τριήμερο του Ευαγγελισμού. Ο Αθλητικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρίου Πάτρας «Ιάσων», εγκαινίασε αγωνιστικά με τον καλύτερο τρόπο το νέο του σπίτι στην πλαζ του ΕΟΤ, μετά τη μεταφορά του από τον Ψαθόπυργο.

Με ιδανικές καιρικές συνθήκες και πλήθος κόσμου στην πλαζ, 130 παιδιά 8 έως 16 ετών γέμισαν τον Πατραϊκό με σκάφη optimist και laser 4.7, στα πλαίσια του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Νοτιοδυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων.

«Ο «Ιάσων» θέλει να ευχαριστήσει πρώτα όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, τους συνοδούς και τις ομάδες. Το συνδιοργανωτή Δήμο Πατρέων και τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όλους τους εθελοντές που βοήθησαν και τους επισήμους που είδαν τα παιδιά να αγωνίζονται και τα τίμησαν στις απονομές κ. Κ. Πελετίδη Δήμαρχο Πατρέων, κ. Πελεκούδα Δημήτρη, κ. Τουλγαρίδη Θεόδωρο, κα Αγγελακοπούλου Νάνσυ, κ. Καλογερόπουλο Κ. και κ. Δ. Κακαλίκα έφορο ΝΔ Ελλάδας της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Την κα Κουρή Ήρα υπεύθυνη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης στην πλαζ και τον κ. Πετρόπουλο Τάκη σύμβουλο Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων για την παρουσία τους και τη συνολική εθελοντική συμβολή στις προσπάθειες του ομίλου για την ανάδειξη της ιστιοπλοΐας ως λαϊκό άθλημα.

Τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και συγκεκριμένα τον Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών για την πολύτιμη παρουσία τους σε ξηρά και θάλασσα. Επιπλέον ένα μεγάλο ευχαριστώ στις τοπικές επιχειρήσεις που στηρίζουν την προσπάθεια του ομίλου και ιδιαίτερα για το Περιφερειακό τις εταιρίες: ‘Λουξ’ χυμοί και αναψυκτικά, ‘Aegean-Κολοκυθάς’, ‘πλαζ’ εστίαση, ‘Oshee’ ισοτονικά ποτά, ‘Αχαϊκό Χωριάτικο’, ‘Salumeria’ εστίαση, ‘Marconi’ φρούτα και λαχανικά, ‘Caravel’ παγωτά, ‘Τυπογραφείο Κατριβέση’, ‘Καραθανάσης είδη συσκευασίας’, ‘Δούβρης ΑΕ’, ‘Κετσογιάν’, ‘Solutions Singular Logic’, ‘p-consulting’ σύμβουλοι επιχειρήσεων & ανάπτυξη λογισμικού και ‘DroneworX’ εναέριες λήψεις.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών για την παραχώρηση θέσεων ελλιμενισμού στις εγκαταστάσεις του για τα φουσκωτά του αγώνα και τη συνεργασία στη διεξαγωγή του αγώνα, το Ναυτικό Όμιλο Πατρών για τη παραχώρηση του σκάφους επιτροπής του αγώνα και την Achaia marine για την τεχνική υποστήριξη.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports