Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό

Μπάσκετ: Ο Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό

Για την 24η αγωνιστική

O Άρης φιλοξενεί σήμερα τον Ολυμπιακό (19:00) σε ένα  παιχνίδι, όπου η έκβαση του οποίου μπορεί να καθορίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Αν νικήσουν οι «ερυθρόλευκοι» η κατάσταση παραμένει ως έχει, καθώς θα ισοβαθμήσουν ξανά με τον Παναθηναϊκό του οποίου υπερτερούν, αν χάσουν όμως, τότε οι «πράσινοι» θα είναι κατά πάσα πιθανότητα εκείνοι που κόψουν πρώτοι το νήμα, στα δύο παιχνίδια που απομένουν.

Ο Άρης από την πλευρά του έχει ουσιαστικά μόνο το γόητρο, αφού ο στόχος του, δηλαδή η κατάκτηση της τρίτης θέσης, έχει σε μεγάλο βαθμό επιτευχθεί. Με νίκη απόψε, πάντως, θα τη διασφαλίσουν από σήμερα, καθώς θα έχουν μακρύνει δύο βαθμούς από την ΑΕΚ, της οποίας υπερτερούν στην ισοβαθμία.

Οι γηπεδούχοι θα παίξουν πλήρεις και σε κατάμεστη έδρα, αφού τα εισιτήρια διατέθηκαν μέχρι ενός εδώ και ημέρες. Από τον Ολυμπιακό εκτός θα είναι ο Λοτζέσκι, όμως Παπαπέτρου και Χάκετ είναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν απόψε για 72η φορά στη Basket League. Ο Ολυμπιακός μετρά 56 νίκες έναντι 15 του Άρη, ενώ σε 34 παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη οι «κίτρινοι» νίκησαν στα 11 και οι φιλοξενούμενοι στα 23.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Α1 μπάσκετ: Εύκολο πέρασμα του μέτριου Παναθηναϊκού

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports