Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιάσονας Φωτήλας: «Η κυβέρνηση μόνο παρατηρεί και ελπίζει»

Ιάσονας Φωτήλας: «Η κυβέρνηση μόνο παρατ...

"Είναι μεμονωμένες οι περιπτώσεις όπως του κληρικού από τη Βέροια"

Στην εκπομπή «MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» με τους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Δημήτρη Τάκη το πρωί της Κυριακής 27 Μαρτίου, μίλησε ο βουλευτής Αχαΐας του Ποταμιού, Ιάσονας Φωτήλας. Μεταξύ άλλων ο βουλευτής ανέφερε:

- Είναι μεμονωμένες οι περιπτώσεις όπως του κληρικού από τη Βέροια που συμμετείχε σε διαμαρτυρία κατά των προσφύγων και δε συνάδει με το έργο που έχει επιδείξει η εκκλησία. Τέτοιες συμπεριφορές δε σχετίζονται πάντα με την πολιτική παράταξη, στην οποία ανήκει κάποιος. Σίγουρα όμως είναι συμπεριφορές που περιμένουμε από άτομα που ανήκουν στη Χρυσή Αυγή.

- Ο συντονισμός στο θέμα του προσφυγικού- μεταναστευτικού, που επιδεικνύει η κυβέρνηση, είναι σε επίπεδο ερασιτεχνικού κακής ποιότητας τσίρκου. Καθημερινά οι υπουργοί διαπληκτίζονται μεταξύ τους για τον τρόπο διαχείρισης αυτού του σοβαρού θέματος. Το Ποτάμι είχε προτείνει τη σύσταση Υπερυπουργείου- κάτι που είχε απορρίψει η κυβέρνηση. Έστω και αργά, ο κ. Τσίπρας κατάλαβε την ορθότητα της πρότασης και προχώρησε σε μια παρόμοια απόφαση: τη δημιουργία επιτροπής, η οποία δυστυχώς δε λειτουργεί. Η κυβέρνηση απλώς ελπίζει οι πρόσφυγες να πεισθούν να φύγουν από την Ειδομένη- κάτι που είναι αδύνατο, εάν δε φροντίσει να σταματήσει η παραπληροφόρηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις