Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μία νίκη και μία ήττα για το τμήμα ράγκμπι του Αίολου Πατρών, στην Αθήνα

 Μία νίκη και μία ήττα για το τμήμα ράγκ...

Η γυναικεία και η ανδρική ομάδα αντιμετώπισαν τις ομάδες των Attica Springboks

Με τη συγκομιδή μίας νίκης και μίας ήττας επέστρεψε από την Αθήνα το τμήμα ράγκμπι της ομάδας του Αιόλου Πατρών που αντιμετώπισε τους Attica Springboks.

Η αγωνιστική ημέρα άνοιξε με τον αγώνα 7’s μεταξύ των γυναικών, όπου η ομάδα Αίολος Πατρών επικράτησε του αθηναϊκού συλλόγου με 15-5, ενώ οι άνδρες παρά την καλή εμφάνιση ηττήθηκαν με 61-5 από την αντίστοιχη των Attica.

Η γυναικεία ομάδα του Αιόλου Πατρών κέρδισε όχι μόνο το παιχνίδι αλλά και τις εντυπώσεις με την εικόνα που παρουσίασε. Οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου αλλά ισοφαρίστηκαν ένα λεπτό αργότερα. Στο δεύτερο μισό του αγώνα, η υπεροχή της πατρινής ομάδας ήταν αισθητή, γεγονός που αντικατροπτίζεται στα δύο try που πέτυχε στη συνέχεια, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 15-5 απέναντι στη νεανική και γεμάτη ταλέντο ομάδα των Springboks.

Για τη γυναικεία ομάδα του Αιόλου αγωνίστηκαν οι: Έστα Δαβίλα, Έφη Μάρκου, Δήμητρα Αγγελακοπούλου, Σοφία Αβραμίδου, Αγγελική Δουλαβέρη, Έφη Χρυσανθοπούλου, Κατερίνα Γαλάνη, Ράνια Κούτσικου, Φλορίντα Χαλίμι, Τρισεύγενη Χρυσανθοπούλου.

Καλή η εμφάνιση των ανδρών

Με εξαίρεση το πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο, οι άνδρες του Αιόλου Πατρών παρουσίασαν καλή εμφάνιση απέναντι στους Attica Springboks. Η έμπειρη ομάδα των γηπεδούχων έπαιξε πολύ όμορφο rugby, ενώ οι νέοι σε ηλικία παίκτες της ομάδας μας απεκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες και έδειξαν για μία ακόμα φορά πως με σκληρή δουλειά το μέλλον τους ανήκει και τα θετικά αποτελέσματα μπορούν να έρθουν.

Για την ανδρική ομάδα του Αιόλου αγωνίστηκαν οι: Γιώργος Παύλου, Σταύρος Σολακάκης, Χρήστος Ζαχιώτης, Γιάννης Τσιγάρας, Γιώργος Παπαγιαβής, Γιώργος Χριστοδούλου, Θανάσης Σάκκουλης, Σωτήρης Σκρέτας, Βασίλης Γιαννακόπουλος, Θοδωρής Λίβανος, Πέτρος Παναγόπουλος, Γιώργος Παναγόπουλος, Παναγιώτης Βελέντζας, Άκης Γιαννάτος, Παναγιώτης Καραμπελέσης, Γιώργος Δενάζης, Γιώργος Σημαιόπουλος, Γιάννης Δέφτο.

Τις αναμετρήσεις διαιτήτευσε ο κ. Γιώργος Καλόξυλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports