Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Κανονικά γίνεται το Βέλγιο-Πορτογαλία αλλά...στην Πορτογαλία

Ποδόσφαιρο: Κανονικά γίνεται το Βέλγιο-Π...

Αλλαγή έδρας για λόγους ασφαλείας για το φιλικό που είχε αρχικά αναβληθεί

Τελικά δεν ματαιώνεται το φιλικό μεταξύ Βελγίου και Πορτογαλίας, που είχε προγραμματιστεί για τις 29 Μαρτίου στις Βρυξέλλες. Απλώς μετά την τρομοκρατική επίθεση, αλλάζει έδρα και πάει... Λεϊρία.

Μία ημέρα μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες, η βελγική ποδοσφαιρική ομοσπονδία πήρε την απόφαση για την αναβολή του διεθνούς φιλικού του Βελγίου με την Πορτογαλία, την Τρίτη 29 Μαρτίου.

Ωστόσο παρουσιάστηκε ανατροπή στην υπόθεση και η φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο εθνικών ομάδων θα διεξαχθεί επί πορτογαλικού εδάφους, στη Λεϊρία συγκεκριμένα.

Την κανονική διεξαγωγή της αναμέτρησης επιβεβαίωσε η πορτογαλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, αλλά και η βελγική λίγα λεπτά αργότερα.

Μάλιστα, όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια για τη φιλική αναμέτρηση της Πορτογαλίας με τη Βουλγαρία, στη Λεϊρία (κι αυτή) την Παρασκευή 25 Μαρτίου, θα μπορούν να παρακολουθήσουν κι αυτή με το Βέλγιο, την Τρίτη 29 του μηνός στο "Εστάδιο Μουνισιπάλ Ντοουτόρ Μαγκαλιάες Πεσόα".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

EURO 2016: Κανένας κίνδυνος για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports