Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Καραμπέτσος: "Είναι αδιανόητο η Πάτρα να μην πρωταγωνιστεί"

Καραμπέτσος: "Είναι αδιανόητο η Πάτ...

Ο Πατρινός τερματοφύλακας επέστρεψε στο "Α. Πεπανός" με τον Παναθηναϊκό

Ο Φίλιππος Καραμπέτσος επέστρεψε μετά από χρόνια στην Πάτρα και το κολυμβητήριο "Α. Πεπανός", ωστοσο παρά την εύκολη νίκη της ομάδας του, ο ίδιος δεν έδειξε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το προχθεσινό παιχνίδι.

Ο λόγος δεν είναι άλλος, από το επίπεδο του πατραϊκού πόλο, αφού όπως ισχυρίζεται δεν έχει συνηθίσει την Πάτρα να μην πρωταγωνιστεί. Ωστόσο κάνει ξεκάθαρο ότι η μόνη λύση είναι η συνεργασία ΝΕΠ και ΝΟΠ, υπό το όνομα όμως του ιστορικότερου σωματείου αυτού των "δαιμόνων", με το οποίο βέβαια ο κορυφαίος τερματοφύλακας έχει ζήσει σημαντικές στιγμές.

Ο Πατρινός πολίστας του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος του αγώνα του, με τη ΝΕΠ, δήλωσε στην εφημερίδα Match: "Το παιχνίδι ήταν εύκολο, αλλά δεν ήμασταν σοβαροί για να έχουμε μία πιο μεγάλη νίκη. Πρέπει να δείχνουμε την δυναμικότητά μας σε κάθε αγώνα και νομίζω ότι αυτό θα μας δίνει και ένα επιπλέον κίνητρο".

Στη συνέχεια για την επιστροφή του στην Πάτρα, δήλωσε: "Σίγουρα όταν έρχομαι στην Πάτρα, νιώθω σαν το σπίτι μου. Δυστυχώς όμως με στεναχωρεί αυτό που γίνεται με τις ομάδες εδώ. Είναι αδιανόητο να μην υπάρχει μία ομάδα, που να μπορεί να αντέξει την Α1 Εθνική και να πρωταγωνιστήσει στο μεγάλο πρωτάθλημα.

Θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να ενωθούν οι δύο ομάδες, αφού αθλητές υπάρχουν και αυτό θα έπρεπε να το δουν καλά οι παράγοντες" και πρόσθεσε: "Είναι λάθος οι δύο ομάδες, πρέπει να υπάρξει συνεργασία προκειμένου να δημιουργηθεί μία πολύ δυνατή, ενώ θα πρέπει να συνεργαστούν όλοι για να μπορέσουν να ανεβάσουν τον Ναυταθλητισμό στην Πάτρα".

Ολοκληρώνοντας ο Καραμπέτσος αναφέρθηκε και στην γενικότερη κατάσταση του ελληνικού πόλο: "Εμένα με στεναχωρεί περισσότερο που βλέπω ότι υπάρχουν ομάδες που διώχνουν αθλητές, όταν δεν πετυχαίνουν τους στόχους τους. Ελπίζω σε ότι αφορά την Πάτρα, να παράξουν τα σωματεία νέους αθλητές και να πρωταγωνιστήσουν μελλοντικά, αν και υπάρχουν ήδη ταλέντα".

Και μέσα σε όλα αυτά που είπε ο Καραμπέτσος, αν αναλογιστούμε ότι και ο ίδιος που βγήκε κορυφαίος τερματοφύλακας πέρυσι, αλλά και ο διεθνής Χριστόδουλος Κολόμβος που παίζει στον Ολυμπιακό, έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους στην Πάτρα, αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το τι αθλητές έχει βγάλει το πατραϊκό πόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καραμπέτσος στο thebest.gr: "Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τα χρόνια στο ΝΟΠ"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports