Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κουκουλοφόροι έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματα 125 ελεγκτών του Μετρό

Κουκουλοφόροι έδωσαν στη δημοσιότητα τα ...

Αυξημένα μέτρα από την Αστυνομία

Τα ονόματα 125 ελεγκτών του Μετρό έδωσε στη δημοσιότητα σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η ομάδα κουκουλοφόρων που έσπασε μα βαριοπούλες τα μηχανήματα έκδοσης και ακύρωσης εισιτηρίων στο σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι.

Στο κείμενο που συνοδεύει τη λίστα των ονομάτων αναφέρεται ότι «αν γνωρίζεις κάποιον στη γειτονιά σου, στην πολυκατοικία σου, συμπεριφέρσου του ανάλογα». Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εμφανίζονται ιδιαίτερα θορυβημένοι από το νέο «χτύπημα» της συγκεκριμένης ομάδας, καθώς όπως λένε με τον τρόπο αυτό απειλούνται άμεσα οι ελεγκτές που καθίστανται στόχος καταδρομικών επιθέσεων.

«Υπάρχει και μία άλλη πραγματικότητα που τη χτίζουμε ήδη μέσα στις κοινότητές μας. Άρνηση πληρωμής εισιτηρίου, παραχώρηση του στον συνεπιβάτη, σαμποτάζ στα ακυρωτικά μηχανήματα, φάπες στους ελεγκτές», γράφουν στο κείμενό τους οι κουκουλοφόροι που στις 12 Μαρτίου 2016 είχαν προκαλέσει με βαριοπούλες ζημιά πολλών χιλιάδων ευρώ στο Μοναστηράκι.

Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε την ενίσχυση της φύλαξης των σταθμών του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου, καθώς υπάρχει φόβος για εκδήλωση νέων επιθέσεων. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Κρατικής Ασφάλειας αλλά και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) έχουν διαταχθεί να περιπολούν σε όλους τους κεντρικούς σταθμούς.

Συνδικαλιστές της Αστυνομίας εκφράζουν ενστάσεις για την απόφαση αυτή, διότι οι δυνάμεις αυτές θα φύγουν από το μέτωπο της εγκληματικότητας.

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις