Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ήττα για τον Έσπερο ΑΟΠΑ

Μπάσκετ: Ήττα για τον Έσπερο ΑΟΠΑ

Από τον Φιλαθλητικό

Με 79-60 ηττήθηκε στου Ζωγράφου από τον Φιλαθλητικό ο Έσπερος ΑΟΠΑ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Μια ήττα που προήλθε από την μεγάλη ευστοχία των παικτών του Φιλαθλητικού, που σημείωσαν συνολικά 16 τρίποντα, αλλά και την μεγάλη αστοχία των παικτών του Έσπερου ΑΟΠΑ από τη γραμμή του φάουλ καθώς έχασαν 17 βολές!

Και σε αυτό τον «συνδυασμό» στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ, Ανδρέας Κεσαπίδης, τονίζοντας: «Δεχτήκαμε 16 τρίποντα και χάσαμε συνολικά 17 βολές. Οταν έχεις τέτοιες επιδόσεις, τότε σίγουρα δεν μπορείς να διεκδικήσεις κάτι καλό από ένα παιχνίδι. Όμως για ό,τι συνέβη οι μόνοι υπεύθυνοι είμαστε εμείς και μόνο εμείς και η έλλειψη συγκέντρωσης που είχαμε, ωστόσο θα πρέπει να τονιστεί και η άσχημη έως προκλητική διαιτησία του α΄ ημιχρόνου.

Αν και δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, η ομάδα επηρεάστηκε από τα σφυρίγματα των διαιτητών στο α΄ μέρος. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε τη μάχη για την σωτηρία, αρχής γενομένης από την προσεχή μάχη με τον Εργοτέλη στην έδρα μας, στην οποία η νίκη είναι μονόδρομος».

Τα 10λεπτα: 26-15, 42-32, 55-46, 79-60.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Ζήβας): Παπαδημητρίου 32 (6), Κελαϊδής 8 (2), Γκαβασιάδης 7 (1), Κεφαλάς, Λιακόπουλος, Βαρνάβας 9 (2), Αγγελόπουλος 10 (2), Λεγκίκας 13 (3), Πανταζής, Ζαρμακούπης, Οκεκόουιεν.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Κεσαπίδης): Φραντζής 3 (1), Στυλίδης 2, Μαγιντόμπε 9, Κελεσίδης 2, Τρυφωνόπουλος 3, Αγγελόπουλος 2, Καραβανάς 12, Γκόβας 12 (2), Ψαρόπουλος 8, Μακρής 7 (1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ο Έσπερος ΑΟΠΑ παίζει εκτός με Φιλαθλητικό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports