Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στον Αλισσό για το θάνατο του Γιώργου Αναστόπουλου- Ήταν ο αγροτικός γιατρός τους- «Ήταν το στήριγμά μας, ο φίλος μας…».

Θρήνος στον Αλισσό για το θάνατο του Γιώ...

Τι λέει ο Πρόεδρος του Συλλόγου

Ένα από τα συγκλονιστικά μηνύματα στο facebook από τους Αλισσώτες για τον θάνατο του 46χρονου Γιώργου Αναστόπουλου ο οποίος σκοτώθηκε νωρίς το πρωί σε τροχαίο στην Πατρών – Πύργου.

(Πάτρα:Η φονική διαδρομή του μοιραίου τζιπ που οδηγούσε ο γιατρός Γιώργος Αναστόπουλος- Σοκάρουν οι πρώτες εικόνες από το σημείο του θανατηφόρου τροχαίου στα Βραχνέικα- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ο άτυχος επιστήμονας υπηρετούσε και στο αγροτικό ιατρείο του Άνω και Κάτω Αλισσού. Δεν ήταν μονο ο γιατρός τους, όπως λένε κάτοικοι στα δύο χωριά. «Ήταν το στήριγμά μας, ο φίλος μας…».

«Χθες μιλούσαμε στο τηλέφωνο για τα βιβλιάρια», λέει ο πρόεδρος του Συλλόγου Παραλίας Κάτω Αλισσού Δημήτρης Μπαρμπούνης που δεν μπορεί να συγκρατήσει τη θλίψη του για τον ξαφνικό χαμό του.

«Συγκλονισμένος έμαθα για τον απροσδόκητο χαμό του καλού φιλου αγροτικού γιατρού Γιώργο Αναστόπουλο.  Ένας άνθρωπος πρόσχαρος αγαπητός εξυπηρετικός με όλους τους κατοίκους των χωριών μας του Άνω και Κάτω Αλισσου, ένας άνθρωπος που παντα εκανε το καλο οτι και ότι να πούμε αυτες τις στιγμές ειναι λιγο. Κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους. Ο Γιωργος θα χαμογελά πάντα», συμπληρώνει ο κ. Μπαρμπούνης.

Πάτρα: Τραγωδία στην άσφαλτο για τον 46χρονο γιατρό Γιώργο Αναστόπουλο με το τζιπ-Πατέρας δύο παιδιών-Επέστρεφε σπίτι του από εφημερία και σκοτώθηκε στην Πατρών- Πύργου, στα Βραχναίικα

 

Πάτρα: Συγκλονισμένος ο πρόεδρος της Ε.Ι.Ν.Α. Τάσος Γιακουμής από τον θάνατο του Γιώργου Αναστόπουλου

dytikanea

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις