Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νεκρός από Η1Ν1 48χρονος από την Πεντάλοφο Αιτωλ/νίας

Νεκρός από Η1Ν1 48χρονος από την Πεντάλο...

Η κηδεία θα γίνει αύριο Πέμπτη ,και ώρα 11 το πρωί στην Πεντάλοφο Αιτωλ/νίας

Σε πένθος έχει βυθιστεί τις τελευταίες ώρες η τοπική κοινωνία των Αγράφων στην Ευρυτανία από την είδηση του θανάτου του Κώστα Δ.Αρωνιάδα. Ο 48χρονος ,ο οποίος πριν ενάμισι μήνα  προσβλήθηκε απ’ τον ιο Η1Ν1,έχασε την μάχη με τον θάνατο και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα τις πρωινές ώρες σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η είδηση του θανάτου, ενός αγωνιστή της ζωής ,ενός καλού ανθρώπου και πατέρα τριών ανήλικων τέκνων ,έπεσε σαν κεραυνός τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Επινιανά Αγράφων όσο και στην Αιτωλ/νία, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συγγενείς και τους οικείους του. Η κηδεία του 48χρονου θα γίνει αύριο Πέμπτη ,και ώρα 11 το πρωί στον Ιερό Ναό  Αγίας Σωτήρας στην Πεντάλοφο Αιτωλ/νίας όπου και διέμενε τα τελευταία χρόνια.

prasiaonline.blogspot.gr

prasiaonline.blogspot.gr#sthash.L92kOmqB.dpuf
prasiaonline.blogspot.gr#sthash.L92kOmqB.dpuf
prasiaonline.blogspot.gr#sthash.L92kOmqB.dpuf

Η κηδεία θα γίνει αύριο Πέμπτη ,και ώρα 11 το πρωί στην  Πεντάλοφο Αιτωλ/νίας
Σε πένθος έχει βυθιστεί τις τελευταίες ώρες η τοπική κοινωνία των Αγράφων στην Ευρυτανία από την είδηση του θανάτου του Κώστα Δ.Αρωνιάδα.
Ο 48χρονος ,ο οποίος πριν ενάμισι μήνα  προσβλήθηκε απ’ τον ιο Η1Ν1,έχασε την μάχη με τον θάνατο και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα τις πρωινές ώρες σε νοσοκομείο της Αθήνας.


Η είδηση του θανάτου, ενός αγωνιστή της ζωής ,ενός καλού ανθρώπου και πατέρα τριών ανήλικων τέκνων ,έπεσε σαν κεραυνός τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Επινιανά Αγράφων όσο και στην Αιτωλ/νία , βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συγγενείς και τους οικείους του.
Η κηδεία του 48χρονου θα γίνει αύριο Πέμπτη ,και ώρα 11 το πρωί στον Ιερό Ναό  Αγίας Σωτήρας στην Πεντάλοφο Αιτωλ/νίας όπου και διέμενε τα τελευταία χρόνια.
prasiaonline.blogspot.gr

- See more at: http://www.agriniopress.gr/%ce%bd%ce%b5%ce%ba%cf%81%cf%8c%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%b71%ce%bd1-48%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%ac%ce%bb%ce%bf%cf%86/#sthash.L92kOmqB.dpuf
Νεκρός από Η1Ν1 48χρονος από την Πεντάλοφο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις