Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την 8χρονη που εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων

Πάτρα: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τ...

Ψυχολόγος της Αστυνομίας παρείχε υποστήριξη στην ανήλικη

Ανακοίνωση για το πρωτοφανές περιστατικό της 8χρονης ρομά,που βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Γούναρη, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, εξέδωσε η Αστυνομία. Οι γονείς και η γιαγιά της , οι οποίοι συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Το παιδί φέρεται να έψαχνε ρούχα μέσα στον κάδο, όταν μέσα σε αυτόν το εντόπισε διερχόμενος πολίτης. Δίπλα από τον κάδο βρίσκεται περβάζι, το οποίο φαίνεται πως διευκόλυνε το παιδί να μπει, ενώ οι γονείς του έχουν κι άλλα παιδιά. Η μικρή μεγαλώνει με τη γιαγιά της. Οι γονείς της την ανέθεσαν σε αυτή , καθώς όπως υποστήριξαν οι ίδιοι αδυνατούν να τη μεγαλώσουν, λόγω οικονομικών δυσκολιών. Μετά τη σύλληψη της γιαγιάς και των γονιών το παιδί ανέλαβε ένας θείος του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες (14-3-2016) το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Πατρών, οι  ημεδαποί γονείς της 8χρονης, ηλικίας 30 ετών και η 50χρονη γιαγιά της, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ στην Πάτρα, διερχόμενος πολίτης εντόπισε την 8χρονη ημεδαπή στο εσωτερικό κάδου απορριμμάτων και αμέσως ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία.

Με τη μέριμνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών η 8χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Πατρών για προληπτικές εξετάσεις, απ’ όπου αποχώρησε, ενώ ψυχολόγος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, παρείχε υποστήριξη στην ανήλικη καθ΄όλη τη διάρκεια του περιστατικού.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης συνελήφθησαν οι 30χρονοι γονείς της 8χρονης και η 50χρονη γιαγιά της, με την οποία διέμενε το τελευταίο διάστημα η ανήλικη, για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ η ανήλικη παραδόθηκε σε συγγενικό της πρόσωπο.»

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Κοριτσάκι βρέθηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων, στην οδό Γούναρη- Συνελήφθησαν οι γονείς και η γιαγιά του

Πάτρα: Στα Δικαστήρια σε λίγο οι γονείς και η γιαγιά της 8χρονης που εντοπίστηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις