Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Mπάσκετ: Εύκολο απόγευμα για Παναθηναϊκό

Mπάσκετ: Εύκολο απόγευμα για Παναθηναϊκό

Νίκησε τα Τρίκαλα με 98-81

Ο Παναθηναϊκός εκτέλεσε την αποστολή του, καθώς χωρίς να απειληθεί νίκησε στα Τρίκαλα την ομώνυμη ομάδα με 98-81 στην τελευταία αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής, σημειώνοντας την 21η νίκη στη φετινή Α1 και παραμένοντας στη δεύτερη θέση, στην ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς ξεπέρασε την ήττα στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα, μιας και ο αντίπαλος προσφερόταν για κάτι τέτοιο σήμερα, ξεκούρασε τον αρχηγό της Δημήτρη Διαμαντίδη που έμεινε στην Αθήνα για «ανάσες» ενόψει του σπουδαίου αγώνα που έπεται με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και έβγαλε την... υποχρέωση με επαγγελματικό τρόπο.

Κορυφαίοι του Κυπελλούχου Ελλάδας ήταν οι Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο οποίος σημείωσε 19 πόντους, ο σχεδόν αλάνθαστος Μαρκίζ Χέινς με 15 (2/2 δίποντα, 3/4 τρίποντα), ο Τζέιμς Γκιστ που είχε 12 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Βινς Χάντερ, που σκόραρε 10 πόντους.

Για την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη, που προσπάθησε όσο μπορούσε αλλά υπετάγη απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο, ο συνήθης εξαιρετικός Όβι Σοκό είχε 25 πόντους ενώ ο Μπράντον Μπράουν πρόσθεσε άλλους 20 και ο Πολ Τζόουνς 13 στην επίθεση των Θεσσαλών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Δεύτερα με Ολυμπιακό ο Aπόλλωνας Carna

Πηγή: naftemporiki.gr

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports