Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Πρώτη θέση για την Εθνική γυναικών στο "Θέτις Καπ"

Πόλο: Πρώτη θέση για την Εθνική γυναικών...

Παρά την ήττα από την Ιταλία με 7-5, στην τελευταία αγωνιστική

Την πρώτη θέση στο «Θέτις Καπ» κατέκτησε η Εθνική πόλο γυναικών, παρά την ήττα με 7-5 από την Ιταλία στην τελευταία μέρα του σημαντικού τουρνουά, που ήταν πρόβα για το Προολυμπιακό της Ολλανδίας.

Την ήττα με 7-5 γνώρισε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών από την Ιταλία στην αυλαία του "Θέτις Καπ", που διεξάγεται στο δημοτικό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και αποτελεί τεστ πριν από το Προολυμπιακό τουρνουά της Γκούντα στην Ολλανδία. Παρά την ήττα, η Ελλάδα κατέκτησε την πρώτη θέση στην συγκεκριμένη διοργάνωση σε τριπλή ισοβαθμία.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές αποβολές για τις δύο ομάδες, οι Ιταλίδες παρουσιάστηκαν περισσότερο συγκεντρωμένες σε άμυνα και επίθεση, κάτι που στο τέλος τους οδήγησε στη νίκη.

Από ένα τέρμα πέτυχαν  η Ξενάκη, η Ασημάκη, η Ε. Πλευρίτου, η Τσουκαλά και η Μανωλιουδάκη, ενώ από πλευράς Ιταλίας η Εμόλο και η Ταμπάνι σημείωσαν από δύο τέρματα.

Το ενδιαφέρον πλέον της ελληνικής ομάδας στρέφεται στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί το διάστημα 21-28 Μαρτίου, όπου η Ελλάδα θα διεκδικήσει την είσοδο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στην Βραζιλία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Καλύτερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η Κεστέλι (Ουγγαρία), καλύτερη τερματοφύλακας η Γκορλέρο (Ιταλία), ενώ πρώτη σκόρερ ήταν Γκορμπούνοβα (Ρωσία) με 11 τέρματα.

Στον αγώνα που ολοκληρώθηκε νωρίτερα η Ρωσία επικράτησε με 15-6 της Γαλλίας.

Οκτάλεπτα: 1-1, 2-3, 1-1, 1-2

ΕΛΛΑΔΑ: Τσουκαλά, Ασημάκη, Μανωλιουδάκη, Πλευρίτου Ελ, Ξενάκη.

ΙΤΑΛΙΑ: Έμολο 2, Ταμπάνι 2, Πομέρι, Ντι Μάριο, Ραντίκι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλο: Νίκη για την Εθνική στην πρεμιέρα του "Θέτις Καπ"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports