Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τσάμπιονς Λιγκ: Στα προημιτελικά με δεύτερες νίκες Ρεάλ και Βόλφσμπουργκ

Τσάμπιονς Λιγκ: Στα προημιτελικά με δεύτ...

Η Ρεάλ επιβλήθηκε της Ρόμα με 2-0 και η Βόλφσμπουργκ της Γάνδης με 1-0

Η Ρεάλ νίκησε και στη Μαδρίτη με 2-0 την Ρόμα, έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League για 6η σερί χρονιά.

Με το γκολ Αντρέ Σέρλε η Βόλφσμπουργκ πήρε δεύτερη νίκη επί της Γάνδης (1-0) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ρεάλ - Ρόμα 2-0
( 64' Κρ. Ρονάλντο, 68' Χάμες Ροντρίγκες)

Για έκτη σερί χρονιά η Ρεάλ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League, καθώς νίκησε με 2-0 τη Ρόμα και στη Μαδρίτη, έτσι πέρασε στους "8" με συνολικό σκορ 4-0.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν οι παίκτες της Ρόμα δεν έχαναν και τις πέντε σπουδαίες ευκαιρίες που είχαν να ανοίξουν αυτοί το σκορ!

Δύο φορές ο Σαλάχ και από μία οι Τζέκο, Φλορέντσι και Μανωλάς απέτυχαν, όμως στο 64' ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έκανε το ίδιο, σκοράροντας για 13η φορά φέτος, ενώ στο 68' έκανε την άσιστ για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 ο Χάμες Ροντρίγκες.

Αυτή είναι η 33η φορά που η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στις 8 καλύτερες ομάδες τις Ευρώπης, κάτι που η Ρόμα έχει καταφέρει μόλις τρεις φορές (1984, 2007, 2008).

Βόλφσμπουργκ - Γάνδη 1-0
(74' Σέρλε)

 

Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία της, καθώς νίκησε την Γάνδη και στην Γερμανία με 1-0 (3-2 είχε επικρατήσει στο Βέλγιο).

Ο Αντρέ Σέρλε ήταν ο σκόρερ της αναμέτρησης στο 74ο λεπτό, έπειτα από την εξαιρετική προσπάθεια και την ασίστ του Γιούλιαν Ντράξλερ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ρεάλ και Βόλφσμπουργκ σφραγίζουν την πρόκριση για τα προημιτελικά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports