Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας για το θάνατο του 25χρονου Δημήτρη Κατσαντώνη: Να χυθεί άπλετο φως για τις συνθήκες εργασίας

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας για το θάνατο ...

Να αποδοθούν ευθύνες όπου αναλογούν

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας εκφράζουν τη βαθιά τους λύπη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Κατσαντώνη, που έφυγε από τη ζωή από εργατικό δυστύχημα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας ζητά να χυθεί άπλετο φως για τις συνθήκες εργασίας, εάν υπήρχαν τα μέτρα ασφαλείας και να αποδοθούν ευθύνες όπου αναλογούν.

Η Πρόεδρος του Ε.Κ.Πάτρας, κα Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου από τη στιγμή που πληροφορήθηκε το τραγικό συμβάν επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, όπου είχε ήδη διαπιστωθεί ο θάνατος του παλικαριού.

*Στο μεταξύ ανακοίνωση εξέδωσε και η διοίκηση του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών επαγγελματιών Πάτρας για τον 25χρονο Πατρινό που έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Τρίτης 8 Μαρτίου 2016 ενώ εργαζόταν σε σκαλωσιά, σε ακίνητο στην περιοχή της Αγυιάς, στην Πάτρα. Το Συνδικάτο Οικοδόμων ζητά να εντατικοποιηθούν οι καθημερινοί έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες σε όλες τις ανακατασκευές κατοικιών ή καταστημάτων.

Κατακλύζεται από μηνύματα το fb του Δημήτρη Κατσαντώνη που βρήκε τραγικό θάνατο σε εργατικό δυστύχημα στην Αγυιά

 

Ο 25χρονος Δημήτρης Κατσαντώνης έχασε τη ζωή του στο εργατικό ατύχημα στην Αγυιά – Ασχολείτο με τη ραπ μουσική και ήταν γνωστός ως SPM – Τον καταπλάκωσε τοίχος – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις