Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Λευκή ισοπαλία για Αστέρα και ΑΕΚ στην Τρίπολη

Σουπερλίγκ: Λευκή ισοπαλία για Αστέρα κα...

Αρκετά θεαματική η αναμέτρηση στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας

Μπλόκο, 0-0, στην ΑΕΚ από τον μαχητικό Αστέρα στην Τρίπολη. Η Ένωση δεν εκμεταλλεύτηκε το καλό της ημίχρονο (δεν της δόθηκε πέναλτι), ενώ στο 2ο (έχασε τον Γιόχανσον) κινδύνεψε σοβαρά απ' τους Αρκάδες.

Το παιχνίδι άρχισε με τις δύο ομάδες να παίζουν επιφυλακτικά, αποφεύγοντας τα ρίσκα, ωστόσο μετά την πάροδο του 10λεπτου, η ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και άρχισε να πιέζει την εστία του Αστέρα.

Την ίδια στιγμή όμως, υπήρχαν ανοιχτοί χώροι στην άμυνα της Ένωσης και ο Μπερτόλιο με την κάθετη κίνηση του, δημιουργούσε προβλήματα, όπως με ένα σουτ στο 17'.

Η ΑΕΚ απείλησε στο 20', όταν ένα σουτ του Λαμπρόπουλου από το ημικύκλιο απέκρουσε στη γωνία του ο Μπαντής. Η ΑΕΚ ήταν πιο επιθετική, αλλά την ίδια στιγμή ο Αστέρας άγγιξε το γκολ στις αντεπιθέσεις, αλλά ο Μπαρόχα στο 28' και στο 29' σταμάτησε τα σουτ των Μπερτόλιο και Φερνάντες.

Το σκηνικό διατηρήθηκε το ίδιο, η ΑΕΚ δεν είχε τελική προσπάθεια, με εξαίρεση μία εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα στο 34', που το απέκρουσε ο Μπαντής.

Ο Αστέρας ανέβασε την απόδοση του στο τελευταίο δεκάλεπτο, ισορρόπησε στη μεσαία γραμμή και περιόρισε την κατοχή της μπάλας από την ΑΕΚ, όμως οι δύο αντίπαλοι είχαν αποτελεσματική ανασταλτική λειτουργία.

Έτσι, οι μοναδικές επικίνδυνες στιγμές ήραν δύο εκτελέσεις φάουλ, μία του Φερνάντες στο 42' και μία από τον Μπαρμπόζα στο 43'.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως το πρώτο, με τις δύο ομάδες να επιχειρούν να ελέγξουν τη μεσαία γραμμή, αλλά τα λάθη ήταν αλλεπάλληλα και εκατέρωθεν.

Σταδιακά, ο Αστέρας υπερείχε, αλλά το πρώτο σουτ άνηκε στην ΑΕΚ με τον Βάργκας στο 60' να αστοχεί. Η μεγάλη στιγμή του γηπεδούχου σημειώθηκε στο 67, όταν ο Λούι έκανε τη σέντρα, ο Μπαρόχα απέκρουσε ασταθώς, ο Μπερτόλιο σούταρε αλλά ο Λαμπρόπουλος έσωσε στη γραμμή.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Λούι μπήκε στην περιοχή και σούταρε ψηλά άουτ, ενώ η πίεση συνεχίστηκε από τους μεσοεπιθετικούς του Αστέρα, αφού οι αμυνόμενοι αδυνατούσαν να απομακρύνουν σωστά.

Δύο σουτ του Μπερτόλιο και του Δημούτσου ήταν άστοχα και χρειάστηκε να φτάσει το 78', για να απειλήσει η ΑΕΚ με ένα μακρινό σουτ του Σιμόες.

Ο Πορτογάλος παραλίγο να σκοράρει στο 80', όταν βρέθηκε αφύλακτος στην περιοχή από εκτέλεση φάουλ του Μπουονανότε, όμως η κεφαλιά του ήταν η χειρότερη δυνατή.

Αλλά ούτε και η τρίτη του Σιμόες ήταν φαρμακερή, αφού ο Μπαντής απέκρουσε δύσκολα στη γωνία του! Έπειτα, ο Μπερτόλιο ήταν ο επόμενος που σούταρε στο 85', αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

Αστέρας Τρίπολης (Μάκης Χάβος): Μπαντής, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης (82’ Χαμντανί), Μπερτόλιο, Δημούτσος, Νίκο Φερνάντες (65’ Τσάβες), Ιωαννίδης (58’ Μάσα)

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογέτ): Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης, Σιμόες, Κορδέρο (73’ Τζανετόπουλος), Γιόχανσον (49’ Τζεμπούρ), Μπαρμπόσα (64’ Μπουονανότε), Βάργκας, Αραβίδης 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό, επί του Ατρόμητου στην Λεωφόρο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports