Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ-πονγκ: Πρωταθλητές οι Φοίνικες της Β' Εθνικής Ανδρών Δυτικής Ελλάδας

Πινγκ-πονγκ: Πρωταθλητές οι Φοίνικες της...

Την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος κατέκτησε ο Λέων Κορινθίας

Οι ΠΑΛ Φοίνικες Πάτρας αναδείχθηκαν πρωταθλήτρια ομάδα της Β΄Εθνικής Ανδρών Δυτικής Ελλάδας για τη περίοδο 2015-16, με το Λέων Κορινθίας στη 2η θέση και τη Γαλήνη στη 3η θέση.

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος με τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που διεξήχθησαν το Σάββατο, οι Φοίνικες κατάκτησαν τη 1η θέση αήττητοι και με άνεση, χωρίς να αφήσουν περιθώρια αμφισβήτησης σε κανέναν από τους διώκτες τους.

Εντυπωσιακό είναι ότι στους περισσότερους αγώνες αγωνίστηκαν με αθλητές μικρών ηλικιών (παμπαίδων, παίδων), ενώ στη διάρκεια του πρωταθλήματος χρησιμοποιήθηκαν 10 αθλητές συνολικά, πράγμα που δείχνει τη δυναμική της ομάδας.

Συγκεκριμένα οι αθλητές που αγωνίστηκαν είναι οι παμπαίδες Μαργαρίτης Αλέξανδρος, Κωστακιώτης Αλέξης, οι παίδες Αδριανός Παναγιώτης, Αδριανός Θέμης, Παναγιώτου Δημήτρης, ο έφηβος Βασιλάγκος Αργύρης, ο Φιλιππακόπουλος Φίλιππος, ενώ μικρή συμμετοχή είχε ο Πλέσσας Κωνσταντίνος και οι έμπειροι Τσεγγενές Ανδρέας και Νικολόπουλος Δημήτρης.

Επόμενος και μεγάλος στόχος των Φοινίκων είναι τα μπαράζ ανόδου στην Α2 Ανδρών στις 9-10/4, όπου θα συμμετέχουν ως πρωταθλητές της Δυτικής Ελλάδας και είναι από τα φαβορί.

Στα μπαράζ η ομάδα θα ενισχυθεί  με το βούλγαρο Gabrovski Petko o οποίος μαζί με Τσεγγενέ και Νικολόπουλο που είναι πολύ  έμπειροι παίχτες με θητεία σε Α1 και Α2, αλλά και τους υπόλοιπους αθλητές του σωματείου δύσκολα θα χάσουν την άνοδο.

Το τεχνικό τιμ της ομάδας που αποτελείται από τους Δημήτρη Ντεμίρη, Φιλιππακόπουλο Φίλιππο (παίχτης, προπονητής) και Τσοκανά Θανάση, δηλώνει αισιοδοξία για το μεγάλο στόχο, αλλά όλοι τονίζουν ότι χρειάζεται πολλή δουλειά και σοβαρότητα.

Τη 2η θέση του πρωταθλήματος κατέκτησε ο Λέων Κορινθίας που είναι  τα τελευταία χρόνια σταθερά σε υψηλό επίπεδο, ενώ στη 3η θέση η πάντα υπολογίσιμη Γαλήνη που κατάφερε να πλασαριστεί στη τριάδα έχοντας απέναντί της πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Για την επόμενη περίοδο στο Α΄ Τοπικό υποβιβάστηκαν οι Φαέθων, Αιγαίο και ΑΕΚ Πατρών.

Στους αγώνες για την Α1 Ανδρών που έγιναν το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, ο Ίφιτος συνέχισε με τρεις ήττες  με 4-0 από Ταταύλα και Πρόοδο,  με 4-1 από τα Χανιά και παρέμεινε στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Τώρα η πατρινή ομάδα έχει ως στόχο τα μπαράζ για την Α1 όπου θα συμμετέχουν ο 8ος και ο 9ος της βαθμολογίας μαζί με τον 2ο και 3ο της Α2 Ανδρών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πινγκ-πονγκ: Αδριανός, Παμβουξόγλου και Ηλιοπούλου στα τελικά του Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων

Πινγκ-πονγκ: Αδριανός, Παμβουξόγλου και Ηλιοπούλου στα τελικά του Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports