Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Β. Λεβέντης από Πάτρα:«Το ασφαλιστικό θα είναι και το τέλος της παρούσας κυβέρνησης»

Β. Λεβέντης από Πάτρα:«Το ασφαλιστικό θα...

Εκτίμησε ότι πάμε σε Οικουμενική

Την Πάτρα επισκέφθηκε χθες ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, όπου παραβρέθηκε σε εκδήλωση του κόμματος και μεταξύ άλλων είπε ότι το ασφαλιστικό νομοσχέδιο θα είναι το τέλος της παρούσας κυβέρνησης και εκτίμησε ότι οδηγούμαστε σε οικουμενική.

Σε δηλώσεις του ο Βασίλης Λεβέντης είπε για το ασφαλιστικό ότι "θα μπει ο Μάρτιος, και «δεν θα έχει εισαχθεί ακόμα στη Βουλή και έτσι θα οδηγηθούν τα πράγματα στην οικουμενική κυβέρνηση».

Απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωμένους, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι «όσοι είστε κοντά μας αυτήν την ώρα, είστε ανιδιοτελώς» και συμπλήρωσε: «Θα είστε ο σπόρος που θα φέρει μια ισχυρή κυβέρνηση γρήγορα, κυβέρνηση δημοκρατική, του λαού, όχι των ξένων και των συμφερόντων».


Επίσης, σημείωσε ότι «κανείς δεν πίστευε πριν από ένα χρόνο ότι η Ένωση Κεντρώων θα ήταν κοινοβουλευτικό κόμμα» και επισήμανε ότι «τώρα η Αχαΐα δεν θα πάει κοιμισμένη να ψηφίσει στις επόμενες εκλογές και θα δώσει σοβαρό ποσοστό στην Ένωση Κεντρώων».

Καθοδόν προς την Πάτρα ο Βασίλης Λεβέντης σταμάτησε στο μπλόκο που έχουν στήσει οι αγρότες στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας, όπου άκουσε τα αιτήματά τους και συνομίλησε μαζί τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις