Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην τελευταία του κατοικία ο Παντελής Παντελίδης- Το αδιαχώρητο στο τελευταίο αντίο- Λιποθυμίες στην εκκλησία και αστυνομία στην είσοδο του Ναού - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Στην τελευταία του κατοικία ο Παντελής Π...

Πλήθος κόσμου κοντά στην οικογένεια

14.52 Στην τελευταία του κατοικία υπό τους ηχους των τραγουδιών του οδηγείται αυτή την ώρα ο Παντελής Παντελίδης. Η νεκρώσιμος ακολουθία ολοκληρώθηκε και τώρα η πομπή κατευθύνεται στο κοιμητήριο Μεταμόρφωσης για την ταφή.

13.55 Πάρα πολύς είναι ο κόσμος που έχει συρρεύσει από το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα όπου τίθεται σε λαϊκό προσκήνυμα η σορός του Παντελή Παντελίδη. Ανάμεσα στον κόσμο παρα πολλοί καλλιτέχνες. Δεν έλειψαν και τα περιστατικά λιποθυμιών από οικείους και θαυμαστές του τραγουδιστή.

Αστυνομικοί βρίσκονται στην είσοδο του ναού, ενώ η οικογένεια ζήτησε από τους δημοσιογράφους να κατεβάσουν τις κάμερες σεβόμενοι τον πόνο τους.

Ο κόσμος θέλοντας να δείξει την αγάπη του στον τραγουδιστή και βρίσκεται εκεί για να αφήσει ένα λουλούδι ξέσπασε σε χειροκροτήματα καθώς έφτανε στην εκκλησία η σορός του τραγουδιστή, την οποία συνόδευαν οι μουσικοί του και η φιλαρμονική.

Στην συνέχεια θα γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία, ενώ για τις 15:00 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η κηδεία του...

Η γαλανόλευκη θα σκεπάσει το φέρετρο του Παντελή Παντελίδη στην κηδεία του. Αυτό θα γίνει ως ένδειξη τιμής για τις υπηρεσίες του στο Πολεμικό Ναυτικό.

Σύμφωνα με τις παραδόσεις του Πολεμικού Ναυτικού, τιμητικό άγημα από τους συμμαθητές του στη σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών ΣΜΥΝ θα παρίσταται προκειμένου να σηκώσει στα χέρια οτυ το φέρετρο του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις