Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε λαϊκό προσκύνημα η σωρός του Παντελή Παντελίδη - Σε λευκό φέρετρο η σορός του 32χρονου τραγουδιστή - Ήταν ντυμένος με τη στολή του Πολεμικού Ναυτικού-Φιλαρμονική έπαιζε την μουσική του

Σε λαϊκό προσκύνημα η σωρός του Παντελή ...

Το μεσημέρι η κηδεία του

10.18 Πολύς κόσμος έχει ξεκινήσει να καταφθάνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία, κοντά στο σπίτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής.

Έχει ήδη φτάσει στον Ι.Ν. η σορός του Παντελή Παντελίδη, η οποία θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Χειροκροτούσαν οι εκατοντάδες άνθρωποι που βρίσκονται στην εκκλησία, ενώ η μουσική του τραγουδιού "Είχα κάποτε μια αγάπη" συνέθετε το σκηνικό... Στην συνέχεια θα γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία, ενώ για τις 15:00 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η κηδεία του...

8.30 Σε λαϊκό προσκύνημα θα εκτεθεί η σορός του Παντελή Παντελίδη στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του Παντελίδη, ο οποίος έχασε την Πέμπτη τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι στο ναό της Νέας Ιωνίας, και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Μεταμορφώσεως.

Η γαλανόλευκη θα σκεπάσει το φέρετρο του Παντελή Παντελίδη στην κηδεία του. Αυτό θα γίνει ως ένδειξη τιμής για τις υπηρεσίες του στο Πολεμικό Ναυτικό.

Σύμφωνα με τις παραδόσεις του Πολεμικού Ναυτικού, τιμητικό άγημα από τους συμμαθητές του στη σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών ΣΜΥΝ θα παρίσταται προκειμένου να σηκώσει στα χέρια οτυ το φέρετρο του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Δεκάδες κόσμου συγκεντρώνονται στο πατρικό του Παντελή Παντελίδη στη Νέα Ιωνία, όπου έφτασε η σορός του

 

Απο την ώρα που δημοσιοποιήθηκε το τραγικό συμβάν πλήθος κόσμου έχει σπεύσει στο σημείο που έγινε το θανατηφόρο τροχαίο και αφήνει λιγα λουλούδια και μηνύματα με αφιερώσεις για τον δημοφιλή τραγουδιστή.

"Ο Παντελίδης δεν έτρεχε" – Τι υποστηρίζει ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς- ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ήδη στο Facebook, έχουν δημιουργηθεί δύο σελίδες στη μνήμη του τραγουδιστή με τους θαυμαστές του να τον αποχαιρετούν διαδικτυακά, ενώ και στο Twitter τα hashatag #rip_pantelidis και #pantelidis είναι πρώτα trends.

Μάλιστα χιλιάδες θαυμαστές του αναμένεται να συγκεντρωθούν σήμερα στις 19:00 στο σημείο που έχασε τη ζωή του για να του αποτίσουν φόρο τιμής. Το κάλεσμα διοργανώθηκε μέσω των social media, για να αφήσουν λουλούδια στη μνήμη του και να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή.




Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις