Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κώστας Μέξας: "Η σκέψη μας είναι στο να σωθεί η ομάδα"

Κώστας Μέξας: "Η σκέψη μας είναι στ...

Τόνισε ο κόουτς του Απόλλωνα Carna

Ο Απόλλωνας Carna γνώρισε την ήττα χθες από την ΑΕΚ με τον προπονητή της πατρινής ομάδας, Κώστα Μέξα να δίνει συγχαρητήρια στην Ένωση για την δίκαιη επικράτησή της. Αναλυτικα:

«Πολλά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την εμφάνιση. Νομίζω ότι έκαναν το καλύτερο τους παιχνιδι εκτός έδρας. Νομίζω ότι ήρθαν πολυ συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να δώσουν τον τόνο του παιχνιδιου απο πολυ νωρίς και νομίζω οτι το κατάφεραν. Ήταν το φαβορί, νομίζω οτι κέρδισαν απόλυτα δίκαια και πιστεύω οτι η διαφορά μας κολλακεύει κιόλας.

Εμείς δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε τα δυο ματς στις τρεις ημέρες με ομάδες που είναι καλύτερες ομάδες αρκετά απο εμάς αλλα θα πρεπει να δούμε τα λάθη που κάναμε. Νομίζω ότι στην επίθεση πήγαμε κάποιες φορές περισσότερο ατομικά απ' όσο θα έπρεπε ενώ και στην άμυνα δεν ήμασταν τόσο σκληροί όσο απαιτούνταν απέναντι σε μια ομαδα καλύτερη απο εμάς, πιο αθλητική και πιο γρήγορη. Απο το ξεκίνημα τους αφήσαμε να παίξουν με τον τρόπο που ήθελαν και φυσικα μας κέρδισαν απόλυτα δίκαια.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε έχουμε μπροστά μας ένα πολύ καθοριστικό παιχνιδι με τον Αρκαδικό τη Δευτέρα, θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε κάνοντας και λίγο προπόνηση για να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στο ματς της Δευτέρας.

Ήταν σίγουρα μια εμπειρία για όλους μας να παίξουμε μέσα σε τρεις ημέρες δυο παιχνιδια με τόσο μεγάλες ομάδες. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες θα δούμε τι δεν κάναμε σωστά όλοι μας, εγώ πρώτα και στη συνέχεια οι παίκτες, για να δούμε την επόμενη ημέρα. Το πρόγραμμα αυτόι είναι και οφείλουμε να προσαρμοστούμε και να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και τη σωστή διαχείριση.

Η σκέψη μας ειναι στο να σωθεί η ομαδα. Θα το ξαναπώ για ακομα μια φορά. Βλέπετε πως είναι το πρόγραμμα μας, βλέπετε και τα υπόλοιπα αποτελέσματα των ομάδων που είναι κάτω από εμάς. Εμείς πρεπει να παρουσιαστούμε στα υπόλοιπα παιχνιδια πολυ καλύτερα απότι ήμασταν σήμερα».

Ο Κώστας Μέξας ρωτήθηκε και για τον Ντίλαρντ: «Ειναι σε ρυθμό προπόνησης ο Ντίλαρντ αναμένουμε να δούμε την απόφαση για να προσαρμοστούμε ανάλογα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ο Απόλλων Carna έχασε με 63-82 από την ΑΕΚ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports