Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο Ελλάδας: Στο Περιστέρι βγαίνει ο τρίτος των ημιτελικών

Κύπελλο Ελλάδας: Στο Περιστέρι βγαίνει ο...

O Aτρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό

Σε ένα παιχνίδι (19.30) που μυρίζει «μπαρούτι» ο Ατρόμητος και ο Παναθηναϊκός θα τα παίξουν όλα για όλα για το εισιτήριο στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα εκ των πραγμάτων προσφέρει ένα ελαφρύ προβάδισμα στους Πράσινους που αρκούνται και σε ισοπαλία με γκολ για να προκριθούν σε αντίθεση με τον Ατρόμητο που θέλει νίκη.

Πάντως η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν είναι και η ιδανική για ένα ποδοσφαιρικό ματς καθώς ήδη από την Τρίτη (9/2) ανέβηκαν οι τόνοι λόγω της απόφασης της διοίκησης του Ατρόμητου να μην ανοίξει τελικά τη θύρα 1 που θα φιλοξενούσε τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Οι οπαδοί των Πρασίνων κάλεσαν, ούτως ή άλλως, σε μαζική προσέλευση στο γήπεδο του Περιστερίου και παραμονή εκτός γηπέδου εφόσον δεν ανοίξει η θύρα, ενώ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απηύθυνε έκκληση προς τον Ατρόμητο, την πολιτεία, την ΕΠΟ και την αστυνομία είτε να δοθούν να εισιτήρια στους οπαδούς είτε να αναβληθεί το παιχνίδι.

Εν μέσω αυτού του τεταμένου κλίματος οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις πρόκρισης σε ένα ματς «τελικό». Ο Αντρέα Στραματσόνι υπολογίζει έπειτα από δύο εβδομάδες τον Μπεργκ αλλά και τον Αμπέντ που εξέτισε ποινή, όχι όμως και τον Πέτριτς που τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση. Επίσης δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν οι τραυματίες Μαμούτε, Σάντσεθ, Εβαντζελίστα, Μπουμάλ όπως βεβαίως και οι τιμωρημένοι Ζέκα και Κουτρουμπής.

Η πιθανή ενδεκάδα των Πρασίνων: Στιλ, Πράνιτς, Μέστο, Μολέδο, Ταυλαρίδης, Εσιέν, Λαγός, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες, Καλτσάς, Μπεργκ.

Από την πλευρά του ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει στη διάθεσή του τον Κούρο και τον Πίτου Γκαρσία, υπολογίζει όμως στον Παπαδόπουλο.

Οι πιθανοί έντεκα του Ατρόμητου είναι οι: Μπάρκας, Κιβρακίδης, Μπίτολο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ούμπιδες, Κεϊτά, Σουμπίνιο, Στόιτσεφ, Μπρίτο, Λε Ταλέκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναθηναϊκός: "Με τον κόσμο μας στο Περιστέρι ή αναβολή"

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports