Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ξανά στις κάλπες; "Αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις, ο ελληνικός λαός θα έχει πάλι τον λόγο" λέει ο Πάνος Καμμένος

Ξανά στις κάλπες; "Αν υπάρχουν παρά...

"Άνοιγμα" Άδωνι σε Ποτάμι!

Με τίτλο: "Ο Καμμένος απειλεί την τρόικα με εκλογές" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία δημοσιεύει συνέντευξη-παρέμβαση του υπουργού Αμυνας. "Αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές, ο ελληνικός λαός θα έχει πάλι τον λόγο", λέει μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.

Το σενάριο των πρόωρων εκλογών έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, σήμερα μέσω του κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου, και μια μέρα μετά το δημοσίευμα της  εφημερίδας Παραπολιτικά, σύμφωνα με το οποίο, ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να έχει πει στο περιβάλλον του ότι αν οι Ευρωπαίοι τον πουλήσουν στο θέμα του χρέους, θα φύγει.

Η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή mega σαββατοκύριακο κάθε άλλο παρά... διαφοροποιήθηκε από τα λεγόμενα του Πάνου Καμμένου. Συγκεκριμένα τόνισε πως η συνέντευξή του αποτελεί "μήνυμα" στους Ευρωπαίους, οι οποίοι "πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να εκβιάζεται, ο λόγος του πρωθυπουργού και των υπουργών να μην περνάει".

Παράλληλα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στον Σταύρο Θεοδωράκη για συνεργασία!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, με συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής, κάνει άνοιγμα στα στελέχη του Ποταμιού ούτως ώστε να συμπράξουν με τη "γαλάζια" παράταξη, επικαλούμενος την δική του "προσωπική" εμπειρία από το ΛΑ.ΟΣ. "Οι άνθρωποι από το Ποτάμι έχουν μια θέση στη ΝΔ", λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις