Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Βαθμός ελπίδας για τον Πανθρακικό στην Λιβαδειά

Σουπερλίγκ: Βαθμός ελπίδας για τον Πανθρ...

Η ομάδα της Κομοτηνής ισοφάρισε στο τέλος τον Λεβαδειακό σε 1-1

Δέχθηκε γκολ με πέναλτι στο οποίο δεν υπήρξε επαφή. Έμεινε με δέκα παίκτες από το 52'. Κι όμως, ο Πανθρακικός αρνείται να παραδοθεί δίχως μάχη και με τον Ηλιάδη στο 87' πήρε τον βαθμό (1-1) από τον Λεβαδειακό!

Τι και αν έμεινε πίσω στο σκορ με αμφισβητούμενο πέναλτι και με παίκτη λιγότερο. Τι και αν έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο και με όλα τα δεδομένα εναντίον του.

Ο Πανθρακικός αποδείχτηκε "παλικάρι" στη Λιβαδεια και παρά το ότι αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα, κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και να δείξει ότι δεν προτίθεται να τα παρατήσει και θα παλέψει μέχρι τέλους για την σωτηρία του.

Στους 24 βαθμούς είναι πλέον η ομάδα του Άκη Μάντζιου και στους 14 αυτή του Γιάννη Χατζηνικολάου, που παραμένει βέβαια σε δεινή θέση, όμως έδειξε ότι έχει παλμό και θα παλέψει όσο έχει ελπίδες.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 54' με πέναλτι του Μάντζιου, το οποίο κέρδισε ο Μπεν από τον Τσιάρα. Βέβαια, το ριπλέι δεν δικαιώνει τον διαιτητή Σιδηρόπουλο, ο οποίος άφησε και τον Πανθρακικό με δέκα παίκτες.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά, οι παίκτες των φιλοξενούμενων ανέβαζαν την απόδοσή τους, πίστευαν ότι μπορούσαν να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας και τα κατάφεραν στο 87' με σουτ του Ηλιάδη, το οποίο δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Τσιντώτας.

Χλιαρά γιουχαΐσματα ακούστηκαν στο φινάλε από τους φιλάθλους του Λεβαδειακού, που δεν περίμεναν τέτοια δραματική εξέλιξη στο ματς.

Γκολ: 54' Μάντζιος (πεν.), 87' Ηλιάδης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντζιος): Τσιντώτας, Στάθης (69' Γιάχιτς), Τριποτσέρης, Μεντί, Τσουρίκοφ, Μαχαμάτ, Ατζαγκούν (62' Ντομοβτσίσκι), Μάγκας (66' Μουλόπουλος), Μπεν, Μερεμπασβίλι, Μάντζιος.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Μπαϊκαρά, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Ηλιάδης (90' Γαβριηλίδης), Τσιάρας, Χρήστου, Μουδούρογλου (58' Χαβίτο), Χασομέρης, Ίγκορ (94' Νικόλτσης).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Ήττα σοκ για τον Παναθηναϊκό από την Ξάνθη στην Λεωφόρο

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports